Siste nyheter fra Per Gynt

Peer Gynt-prisen til TV-serien SKAM

Peer Gynt-prisen til TV-serien SKAM

Årets Peer Gynt gis til en person eller institusjon som har markert seg på en positiv måte på det samfunnsnyttige plan, og som har gjort Norge kjent i utlandet.  Det er politikere på Stortinget som nominerer og utnevner prisvinneren, som i år går til den norske TV-serien SKAM, med regissør Julie Andem i spissen.

Dirigent Karl-Heinz Steffens, mezzosopran Ingeborg Gillebo og skuespiller Mads Ousdal. Foto: Bård Gundersen

Feiring med Peer Gynt Suite av Edvard Grieg

Under forestillinger på Den Norske Opera hører man dem fra orkestergraven, men i sommer søker Operaorkestret ut i solen og opp på fjellet. Med seg får de mezzosopran Ingeborg Gillebo og skuespiller Mads Ousdal - begge kjent fra Peer Gynt på Gålå.
Disse er klare for Peer Gynt

Disse er klare for Peer Gynt

Det er allerede kjent at far og sønn Oftebro - Nils Ole og Jakob - skal dele rollen som Peer Gynt ved Gålåvatnet. Se hvilke andre kjente navn som blir å se på Gålå i sommer.
Nye kunstneriske koster på Gålå

Nye kunstneriske koster på Gålå

Ny Peer Gynt på Gålå

Hvordan skape nye opplevelser og en ny fortolkning av Ibsens Peer Gynt ved Gålåvatnet? Regissør Sigrid Strøm Reibo og det kunstneriske teamet bak neste års nyvinning, har det siste året jobbet intenst med ideer, skisser og kunstneriske valg. Lørdag røpte de noen av de grep de ønsker å ta for å skape et nært drama midt i fjellheimen.

 Peer Gynt vil innovere i skolen

Peer Gynt vil innovere i skolen

Peer Gynt As har satt seg et ambisiøst mål om å lage spill av dramaet Peer Gynt. Sammen med Sarepta og Hamar Game Collective skal vi tilgjengeliggjøre Peer Gynt også for kommende generasjoner, på en innovativ og spennende måte.
Lansering Peer Gynt på Gålå 2017

Lansering Peer Gynt på Gålå 2017

Det er mange som er nysgjerrige på 2017. Og det er mange som spør om når de kan kjøpe billetter til neste år.
ÅRETS JULEGAVE

ÅRETS JULEGAVE

Julehøytiden nærmer seg, og med det også de mange vanskelige valgene. Hva skal du gi bort i julegave? Her får dere et godt tips, billetter eller gavekort til Peer Gynt på Gålå i 2017. En gave mange vil sette stor pris på.
Årets stemneprogram

Årets stemneprogram

Stemneprogrammet ligger nå ute digitalt eller til nedlasting.
Kikk innom og la deg inspirere til mange, sterke Peer Gynt-opplevelser.
Sammendrag på norsk - Peer Gynt ved Gålåvatnet Sammendrag på norsk - Peer Gynt ved Gålåvatnet

Sammendrag på norsk - Peer Gynt ved Gålåvatnet

Ønsker du å forberede deg litt før du sitter i amfiet på Gålå og skal se Peer Gynt? Vi har i to år hatt resyme på engelsk og tysk, og mange av våre gjester har ønsket det samme på norsk.
Førpremieren 4. august åpnes for salg

Førpremieren 4. august åpnes for salg

Det er mange som ringer oss som ikke har mulighet til å komme til siste forestillingshelg. Vi åpner derfor før-premieren, den 4. august kl. 19.30, for salg.
logo negativ

Sosiale medium

Følg oss på Facebook
Følg oss på YouTube
Følg oss på Instagram

af
aftenposten
gudbrandsdal-energi
sparebank1