Siste nyheter fra Per Gynt

GULLREKKA - 32 billetter igjen

GULLREKKA - 32 billetter igjen

De beste plassene i amfiet på Gålå.
Vi tilbyr en eksklusiv pakke søndag 14. august. For første gang i historien kan du oppleve Høgfjellskonserten og Peer Gynt ved Gålåvatnet på samme dag.
Musikken fra Peer Gynt ved Gålåvatnet gis ut

Musikken fra Peer Gynt ved Gålåvatnet gis ut

Kjetil Bjerkestrand kontaktet oss og spurte om det var i orden at han ga ut musikken fra Gålå. Dette synes vi var en meget god idé.
Ny Dovregubbe i 2016

Ny Dovregubbe i 2016

i 2016 vil vi få oppleve at en ny Dovregubbe tar plass på scena ved Gålåvatnet. Denne gang kommer han ikke fra de dype fjorder, men heller fra det vakre Nordland.
90% belegg

90% belegg

Det kommer til å bli en verdig avslutning for regissør Erik Ulfsby og hans team. 90% belegg, allerede i februar, vitner om at mange vil få med seg suksessen før en ny forestilling inntar Gålå i 2017.
Ny skuespiller som Solveig

Ny skuespiller som Solveig

Skuespiller Kjersti Dalseide er skuespilleren som overtar Solveig-rollen på Gålå denne sommeren, når Heidi Ruud Ellingsen venter barn. 
Da capo

Da capo

torsdag, 18 februar 2016
Suksessformelen fra 2014 og 2015 følges opp i 2016. Det innebærer at skuespillerne og musikerne som har bidratt til å forme Peer Gynt ved Gålåvatnet, sammen med regissør Erik Ulfsby, er tilbake.
Knappestøperen deler ut julegave

Knappestøperen deler ut julegave

Det var en overrasket vinner som fikk besøk av Svein Tindberg i rollen som Knappestøperen 16. desember. Og vi festet det hele til film.
Morgenstemning 2016

Morgenstemning 2016

Vi har hatt gode erfaringer med at svært ulike artister møter hverandre på Gålå under Morgenstemning. Denne gang er det spesielt spennende med en nyetablert og en erfaren artist. Jeg mener at disse to, vil utfylle hverandre og overraske, frister Iren Reppen.
Vinner av Øivind Bergs minnepris

Vinner av Øivind Bergs minnepris

Til tross at hun er svært ung, kun 19 år, har hun allerede vunnet flere priser. Som 17-åring ble hun kåret årets Virtuos i 2014. Som fiolinist viser hun et fysisk og teknisk overskudd og har et naturlig og uanstrengt forhold til instrumentet sitt.
70% belegg før jul

70% belegg før jul

I 2014 hadde vi solgt 72% av billettene 1 uke før Peer Gynt-stemnet åpnet. For Peer Gynt-stemnet 2016 har vi solgt 70% før jul. Og i tillegg så har vi lagt ut 7 forestillinger mot 6 forestillinger i 2014.
logo negativ

Sosiale medium

Følg oss på Facebook
Følg oss på YouTube
Følg oss på Instagram

af
aftenposten
gudbrandsdal-energi
sparebank1