Peer Gynt på Gålå 2017

Peer Gynt på Gålå 2017

Fra 4. august - 13. august 2017

Far og sønn Nils Ole og Jakob Oftebro for første gang på teaterscenen sammen – og begge i rollen som Peer Gynt. Regissør er prisbelønte Sigrid Strøm Reibo. Over 90% av billettene er solgt - sikre deg din billett nå!
Høgfjellskonserten

Høgfjellskonserten "Ved Rondane"

søndag, 13 august 2017
Under forestillinger på Den Norske Opera hører man dem fra orkestergraven, men i sommer søker Operaorkestret ut i solen og opp på fjellet. Med seg får de mezzosopran Ingeborg Gillebo og skuespiller Mads Ousdal - begge kjent fra Peer Gynt på Gålå.
Dronning Sonja og Ørnulf Opdahl er årets Peer Gynt-kunstnere

Dronning Sonja og Ørnulf Opdahl er årets Peer Gynt-kunstnere

Hennes majestet Dronningen skal sammen med Ørnulf Opdahl stille ut under årets Peer Gynt-stemne. Utstillingen er på Peer Gynt-huset på Vinstra, og åpnes av kulturminister Linda Hofstad Helleland lørdag 5. august kl. 14.00.
Årets Peer Gynt-kunstnere; Håkon Gullvåg, Anne Kristine Thorsby og Jørgen Platou Willumsen (Foto: Bård Gundersen).

Årets Peer Gynt-kunstnere skapte også rekorder

Tre kunstnere lot seg inspirere av Peer Gynt. En for første, en for andre og en for tredje gang. Sammen stilte de ut under Peer Gynt-stemnet 2016, og solgte mer kunst enn det noen gang har vært gjort under Peer Gynt-stemnet.
Anitras Restaurant

Anitras Restaurant

Fra 4. august - 13. august 2017
La sansene og smakene ta deg med på en reise til Marokko, i Peer Gynts fotspor. 3-retters middag før forestilling, og varm suppe i pausen og etter forestilling. 

Varm mat og etterprat

Varm mat og etterprat

Fra 4. august - 12. august 2017

Ta turen innom vårt lune, oppvarmede telt og nyt varm suppe og god drikke mens du blir litt bedre kjent med aktørene i Peer Gynt. En perfekt avslutning på kvelden ved Gålåvatnet, og et trivelig alternativ til å sitte i trafikk ut fra parkeringsplassen!
Årets Peer Gynt Utdeling

Årets Peer Gynt Utdeling

fredag, 11 august 2017

Stortingsrepresentantene kårer Årets Peer Gynt, som får prisen overrrakt på Friluftsscenen på Gålå fredag 11. august 2017 kl. 16.30. Vinneren av prisen i 2017 ble TV-serien SKAM.

"Helt, ikke stykkevis og delt" - i Sør-Fron Kyrkje

tirsdag, 09 august 2016
Opplev musikken fra Peer Gynt ved Gålåvatnet i sin helhet, i nye omgivelser under denne konserten i Sør-Fron kyrkje.

Denne gangen vil det være musikken som spiller hovedrollen.

Morgenstemning

Morgenstemning

søndag, 07 august 2016
Vi har hatt gode erfaringer med at svært ulike artister møter hverandre på Gålå under Morgenstemning. Denne gang er det spesielt spennende med en nyetablert og en erfaren artist. Jeg mener at disse to, vil utfylle hverandre og overraske, frister Iren Reppen.
Barnas dag og forestillingen Peer Lyg

Barnas dag og forestillingen Peer Lyg

onsdag, 09 august 2017
Om du skal ta med barna til Gålå er dette dagen. Onsdag 9. august er barnas egen dag med teater, trolldans og aktiviteter på festivalområdet ved Gålåvatnet.
logo negativ

Sosiale medium

Følg oss på Facebook
Følg oss på YouTube
Følg oss på Instagram

af
aftenposten
gudbrandsdal-energi
sparebank1