Gå til hovedinnhold

Legg Peer Gynt med Aksel Hennie under juletreet

Visste du at det å få opplevelse i gave gir større lykke enn å få ting - og at lykkefølelsen i tillegg varer lenger av opplevelser enn ting?

Legg en Peer Gynt-opplevelse under juletreet i år, og la noen du er glad i få opplevle Aksel Hennie som Peer Gynt på Gålå i august - kanskje sammen med deg?

Peer Gynt på Gålå i Per-Olav Sørensens regi og med Aksel Hennie i hovedrollen fikk strålende mottakelse av publikum og anmeldere i 2022.

"Aksel Hennie er en strålende Peer (...) Per-Olav Sørensen har sagt at han ville gjøre Ibsens «Peer Gynt» lettere tilgjengelig. Det har han klart.", skrev

Mona Levin i sin anmeldelse i Aftenposten
og trilllet en femmer på terningen.

Vi er utrolig glade for at suksessforestillingen kan oppleves igjen 4.-12. august 2023, og vi vet mange ville blitt glad for å få en billett i julegave.

Se forslag til gavepakker under bildene.

Pakkeforslag

Her har vi satt opp noen pakkeforslag for deg, så du kan velge om du vil gi gavekort med valgfritt beløp, billett til Peer Gynt på Gålå med eller uten matservering eller Høgfjellskonserten Ved Rondane.

1. Gavekort med valgfritt beløp

Nytt av året er at du kan kjøpe gavekort med valgfritt beløp. Gavekortet kan brukes til kjøp av billetter til kulturfestivalen Peer Gynt på peergynt.no. Hvis gavekortet ikke dekker hele kjøpesummen kan den som bruker gavekortet betale det resterende.

Bestill gavekort

2. Billett til Peer Gynt på Gålå

Kjøp nummerert billett til Peer Gynt på Gålå. Ved å kjøpe billett nå, får du de best tilgjengelige setene i amfiet. Om datoen ikke skulle passe, kan den som får gaven kontakte oss for å bytte til annen dato (forutsatt at det er ledig plass).

Dato: 4.-12. august kl. 20.00
Pris pr. person: fra kr 475,- til kr 920,-

Bestill billett til Peer Gynt på Gålå

3. Billett til Peer Gynt på Gålå med pauseservering i Aslaks Matsmie

Kjøp nummerert billett til Peer Gynt på Gålå, med varm "Gudbrandsdalskål" (suppe) og en enhet drikke i Aslaks Matsmie i pausen.

Ved å kjøpe billett nå, får du de best tilgjengelige setene i amfiet. Om datoen ikke skulle passe, kan den som får gaven kontakte oss for å bytte til annen dato (forutsatt at det er ledig plass).

Dato: 4.-12. august kl. 20.00. Pauseservering ca. kl. 21.
Pris pr. person: fra kr 765,- til kr 1.210,-
(Velg først Peer Gynt-billett, så pauseservering på trinn 2)

Bestill billett til Peer Gynt og pauseservering
Bestill kun pauseservering

4. Billett til Peer Gynt på Gålå med 3-retters middag i Aslaks Matsmie før forestilling

En helaftens opplevelse med 3-retters middag i hyggelige Aslaks Matsmie før forestillingen, og nummerert billett til Peer Gynt på Gålå. Om ønskelig kan varm suppe og drikke i Aslaks Matsmie i pausen også inkluderes. Menyen i Aslaks Matsmie består av ørret fra Gålåvatnet, kremet viltgryte med potetmos og fløtepudding med bær.

Ved å kjøpe billett nå, får du de best tilgjengelige setene i amfiet. Om datoen ikke skulle passe, kan den som får gaven kontakte oss for å bytte til annen dato (forutsatt at det er ledig plass).

Dato: 4.-12. august kl. 17.30 (middag). Teater kl. 20.00 og evt. pauseservering ca. kl. 21.
Pris pr. person: fra kr 1.124,- til kr 1.569,- (middag og teater). Tillegg kr 290,- for pauseservering (suppe og drikke)
(Velg først Peer Gynt-billett, så middag og evt. pauseservering på trinn 2)

Bestill billett til Peer Gynt og middag
Bestill kun middag

5. Billett til Peer Gynt på Gålå med 4-retters middag på Høyloftet Restaurant før forestilling

En helaftens opplevelse med 4-retters middag på flotte Høyloftet Restaurant før forestillingen, og nummerert billett til Peer Gynt på Gålå. Om ønskelig kan varm suppe og drikke i Aslaks Matsmie i pausen også inkluderes.

Ved å kjøpe billett nå, får du de best tilgjengelige setene i amfiet. Om datoen ikke skulle passe, kan den som får gaven kontakte oss for å bytte til annen dato (forutsatt at det er ledig plass).

Dato: 4.-12. august kl. 17.00 (middag). Teater kl. 20.00 og evt. pauseservering ca. kl. 21.
Pris pr. person: fra kr 1.420,- til kr 1.865,- (middag og teater). Tillegg kr 290,- for pauseservering.
(Velg først Peer Gynt-billett, så middag og evt. pauseservering på trinn 2)

Bestill billett til Peer Gynt og middag
Bestill kun middag

6. Billett til Høgfjellskonserten ved Rondane 12. august

Den årlige Høgfjellskonserten Ved Rondane samler årlig over 1000 personer i lyngen på Kvamsfjellet. På Høgfjellsscena Ved Rondane står noen av Norges fremste musikere, og med Rondane som kulisser er dette en konsert som røsker i publikum. Len deg tilbake i lyngen, hør Griegs toner og la blikket hvile på Rondanes mektige topper. En unik opplevelse!

Dato: Lørdag 12. august kl. 13.00 (kan fint kombineres med Peer Gynt på Gålå samme dag eller en annen dag)

Pris pr. person: fra kr. 520,- (i lyngen) til kr 620,- (på benk)

Bestill billett til Høgfjellskonserten

Hva om datoen ikke passer?

Skulle den som får gaven ikke ha anledning den kvelden du har kjøpt billett, er det bare å kontakte oss på tel. 959 00 770 for å bytte til ønsket dato.

Vi har åpent sentralbord 28. og 30. desember kl. 10-12, og hverdager kl. 08.30-16.00 fra 2. januar. Frem til jul har vi åpent sentralbord hverdager fra kl. 08.30-16.00.

Så enkelt kjøper du billetter og middager i julegave

Å gi bort billetter i julegave er enkelt, og du kan gjøre det fra hjemme:

  1. Bestill billett på peergynt.no og få dem sendt til din e-post
  2. Print ut, pakk inn og gi til noen du er glad i!