Om Peer Gynt as

Om Peer Gynt as
Peer Gynt as leverer kunstneriske produksjoner, opplevelser og aktiviteter med høy kvalitet, inspirert av tema fra dramaet Peer Gynt, og med naturen som ramme og medspiller.
Peer Gynt er en etterspurt samarbeidspartner og leverandør av emosjonelle opplevelser i et lokalt, nasjonalt og internasjonalt marked.

Peer Gynt as er lokalisert på Vinstra og størstedelen av aktivitetene foregår i den nære regionen.

Siden 1989 har Peer Gynt as satt opp Peer Gynt ved Gålåvatnet. Over 280000 mennesker har kommet til fjells og fått sterke opplevelser av kultur i natur. 2014 var året for radikale endringer. Ny kunstnerisk leder, Iren Reppen, hadde det overordnede ansvaret for kunstnerisk innhold under Peer Gynt-stemnet. Hun fikk med seg Erik Ulfsby som ny regissør for Peer Gynt ved Gålåvatnet.

Møtet mellom den lokale Per og Henrik Ibsens Peer Gynt er toneangivende for våre kunstneriske produksjoner. Dette viser seg i møtet mellom amatør og proffesjonell, gammel og ung, moderne og tradisjonelle. Henrik Ibsen og Edvard Grieg har gitt oss en kulturarv som vi forvalter. Til det beste for historien og for fremtiden.

Del denne siden

logo negativ

Sosiale medium

Følg oss på Facebook
Følg oss på YouTube
Følg oss på Instagram

af
aftenposten
gudbrandsdal-energi
sparebank1