Gavekort på en stor opplevelse til jul?

Å gi en kveld på kritikerroste Peer Gynt, med Pål Christian Eggen i hovedrollen, er garantert applaus. Bestilles på nett og printes ut der du er.

En opplevelse i gave blir mer og mer populært – ikke så rart med tanke på økende fokus på bærekraft, samt at det kanskje er mer personlig enn å gi enda en ting. Skal vi tro tilbakemeldingene fra publikumet som allerede har sett den nye utgaven av Peer Gynt på Gålå, er dette en opplevelse som sitter i kroppen og har lang holdbarhet.

Til naturentusiasten, til livsnyteren, til teaterelskeren, til de som har alt eller til en du gjerne vil dele opplevelsen med. 

Er du ikke sikker på når det passer for den du vil glede å se forestillingen? Gi et gavekort! Bestill og skriv ut via lenken under.

BESTILL GAVEKORT HER

Hvordan kjøpe gavekortet?

  • Ved bestilling velger du om gavekortet skal gjelde midtuke (søndag/onsdag/torsdag) eller weekend (fredag/lørdag), til voksne eller barn.
  • Gavekortet bestilles på nett og skrives ut der du er – enklere blir det ikke!

Hvordan bruke gavekortet?

  • For å løse inn gavekortet tar mottakeren kontakt med Peer Gynt as på telefon, og får da fritt velge ønsket forestilling og blant de ledige plassene. Gjesten vil så motta nummererte billetter per epost. Siden det ikke er reservert egne seter for gavekort anbefaler vi å ta kontakt med oss så snart som mulig – jo nærmere stemnestart, jo fullere amfi.
  • Dersom beløpet på gavekortet ikke strekker til kan mellomlegget selvsagt tillegges.
  • Gavekortet er gyldig i 2020, og kan ikke veksles i kontanter.

Andre nyheter

Se alle nyheter

Blir det Peer Gynt-stemne i sommer?

Vi planlegger for og håper å kunne gjennomføre Peer Gynt-stemnet. Vi vil selvfølgelig følge de til enhver tid gjeldene anbefalinger og pålegg fra m...

Urpremiere: Munchs Peer Gynt

Visste du at Munch malte teaterplakaten til Ibsens første Peer Gynt-oppsetning i Paris? Denne mystiske kveldstimen ved Gålåvatnet lar vi Munchs mal...

Gi din tilbakemelding