Den perfekte julegaven

Mer enn noen gang trenger vi noe hyggelig å se fram til og dele opplevelser med noen vi er glad i. Bestill gavekort her!

Å gi en kveld på kritikerroste Peer Gynt, med Pål Christian Eggen i hovedrollen, gir garantert applaus. Gavekortet bestilles på nett og printes ut der du er, så du kan gjøre unna julegavehandelen fra sofaen.

Det siste året har fått oss til å bli enda mer bevisst på hva som er viktig i livet. Vi savner å være sammen og dele opplevelser. De fleste har nok i skuffer og skap, men de gode opplevelsene som gir oss varige minner får vi aldri nok av.

Du kan velge om du vil gi billetter til en bestemt forestilling, eller gavekort som kan byttes i billett til valgfri forestilling (tilsvarende gavekortets verdi). Uansett bestiller og betaler du billettene online, og får dem tilsendt til din e-post.

Bestill billetter til en bestemt forestilling

I 2021 spilles Peer Gynt på Gålå følgende datoer: 30. og 31. juli, 1., 4., 5., 6. og 7. august kl. 19.30.

Det er den kritikerroste forestillingen i Marit Moum Aunes regi og med Pål Christian Eggen i hovedrollen som Peer Gynt som settes opp igjen i 2021. Forestillingen hadde premiere i 2019, og fikk strålende anmeldelser. På Snøhettas ikoniske vannspeil står noen av landets fremste skuespillere og solodansere fra Nasjonalballetten. Les mer om forestillingen her.

BESTILL BILLETT TIL EN BESTEMT DATO HER

Om du ønsker å gi bort en helaften med middag i Aslaks Matsmie og servering i pausen, kan det enkelt legges til i bestillingen.

Bestill gavekort til valgfri forestilling med 2 års gyldighet

Kjøper du gavekort, kan mottakeren selv velge forestillingsdato og år – gavekortet er gyldig for Peer Gynt på Gålå i 2021 eller 2022.

BESTILL GAVEKORT HER

Hvordan kjøper du gavekort?

  • Ved bestilling via linken over velger du om gavekortet skal gjelde midtuke (søndag-torsdag) eller weekend (fredag-lørdag), og til voksne eller barn.
  • Gavekortet bestilles på nett og skrives ut der du er – enklere blir det ikke!
  • Gavekortet betales med Visa eller Mastercard
  • Prisen pr. gavekort er kr 600,-/650,- (midtuke/weeekend) for voksne og kr 300,-/325,- (midtuke/weeekend) for barn 3-12 år.
  • Ønsker du å ha et vedlegg til gavekortet, kan det lastes ned  HER

Hvordan bruker mottakeren gavekortet?

  • For å løse inn gavekortet tar mottakeren kontakt med Peer Gynt AS på telefon 959 00 770, og bytter gavekortet i nummererte billetter. Mottakeren kan velge blant ledige plasser på ønsket forestilling, tilsvarende verdien på gavekortet. Gjesten vil så motta nummererte billetter på e-post.
  • Billetter til 2021 er tilgjengelig nå, mens billetter for 2022 er tilgjengelig fra 08.08.21.
  • Siden det ikke er reservert egne seter for gavekort anbefaler vi å ta kontakt med oss så snart som mulig – jo nærmere forestilling, jo fullere amfi. Det tas forbehold om utsolgte forestillinger.
  • Dersom beløpet på gavekortet ikke strekker til kan mellomlegget selvsagt betales av mottaker.
  • Gavekortet er gyldig i 2021 eller 2022, og kan ikke veksles i kontanter.

Bestill billett til Morgenstemning, Munchs Peer Gynt og Høgfjellskonserten ved Rondane

Arrangementene Morgenstemning, Munchs Peer Gynt og Høgfjellskonserten ved Rondane er perfekt å gi i julegave alene eller i tillegg til Peer Gynt på Gålå.

MORGENSTEMNING søndag 1. august kl. 12.00: Heidi Gjermundsen Broch er en av Norges ypperste musikalartister, og denne formiddagen vil hun sammen med vår egen Peer Gynt, Pål Christian Eggen, sørge for behagelig musikk for nyvåkne ører. Med seg på scenen har de pianist Terje Norum og strykeensembelet Oslo Strings.

BESTILL BILLETT TIL MORGENSTEMNING HER

MUNCHS PEER GYNT tirsdag 3. august kl.

BESTILL BILLETT TIL MUNHS PEER GYNT HER

BESTILL BILLETT TIL HØGFJELLSKONSERTEN VED RONDANE HER

Andre nyheter

Se alle nyheter
høgfjellskonsterten ved Rondane

Høgfjellskonserten ved Rondane

Den årlige avslutningskonserten under Peer Gynt-stemnet er et møte mellom mektig musikk og mektig natur. Det er intet unntak i 2021!

 <...

Gi din tilbakemelding