Dato
fredag 2. august
Tid
17.00 - 17.20
Pris
Gratis
Gå til Facebook-event
Legg i kalender:

Åpning årets Peer Gynt kunstutstilling

Velkommen til åpningen av årets Peer Gynt-utstilling med Kjell Erik Killi-Olsen i Galleri Låven på Gålå. Utstillingen åpnes av Edvard Hoem, med dans av Kristine Berget.

Les mer: Kjell Erik Killi-Olsen og årets utstilling

Hvert år inviterer vi i samarbeid med galleri Zink en toneangivende kunstner til å stå for årets Peer Gynt-utstilling. I 2019 er vi så heldige å ha fått en av landets viktigste samtidskunstnere, Kjell Erik Killi-Olsen. Åpningen av utstillingen vil bli ved forfatter Edvard Hoem, med et dansenummer av det store talentet innen samtidsdans, Kristine Berget.

Gratis inngang.

Kristine Berget er oppvokst på Ringebu i Gudbrandsdalen, og er innen utdannet innen dans på prestisjefylte LIPA (kjent som Paul McCartney-skolen) i Liverpool. Der begynte hun for alvor å utforske sin egen kreative stemme. Etter fullførte studier i 2015 tok hun med seg syv dansere på Norgesturne med en forestilling hun koreograferte selv. 

Kristine bor og jobber i London hvor hun er fast medlem av dansekompaniene Ashton Collective og Boy Blue. Med dem har hun opptrådt på flere større scener i London, inkludert Sadler’s Wells og the Barbican. I tillegg har hun gjort flere individuelle jobber som frilanskunstner, blant annet vært danser i musikkvideoen «Big God» av det britiske bandet Florence + The Machine.