Dato
søndag 2. august
Tid
23.00 - 23.30
Pris
Gratis
Legg i kalender:

Varm mat og etterprat

Ta turen innom vårt lune, oppvarmede telt og nyt varm suppe og god drikke mens du blir litt bedre kjent med aktørene i Peer Gynt. En perfekt avslutning på kvelden ved Gålåvatnet, og et trivelig alternativ til å sitte i trafikk ut fra parkeringsplassen!

«Varm mat og etterprat» et et møtested mellom publikum, frivillige, profesjonelle og hytteinnbyggere. Her selges varm marokkansk kyllingsuppe med kikerter og rotgrønnsaker, og det er åpen bar. (Grønnsaksuppe kan bestilles som vegan-alternativ. Allergener kyllingsuppe: selleri, lupin og sulfitter)

Sagt om Varm Mat & Etterprat
– «Etter en magisk Peer Gynt forestilling fikk vi en veldig fin avslutning. Varm suppe var godt i kroppen før reisen hjem. Tusen takk».

– «Det er hyggelig å treffe publikum i Anitras Restaurant etter forestilling. Rune skaper en nær samtale med våre fremste, norske skuespillere. Og når publikum også har spørsmål til skuespillerne, da føler vi at vi oppnår en unik kontakt med våre gjester», sier Marit Lien – daglig leder i Peer Gynt AS.

Priser:
Inkludert i din Peer Gynt-opplevelse
Salg av varm suppe og drikke.

Grupper på over 10 personer kan forhåndsbestille suppe (marokkansk kyllingsuppe med kikerter og rotgrønnsaker), og får da og reservert bord. Prisen er kr. 90,- pr. person for suppe. Bestill til post@peergynt.no.