Morgenstemning med Heidi Gjermundsen Broch

Heidi Gjermundsen Broch er en av Norges ypperste musikalartister, og denne formiddagen vil hun sammen med vår egen Peer Gynt, Pål Christian Eggen, sørge for behagelig musikk for nyvåkne ører.
Med seg på scenen har de pianist Terje Norum og strykeensembelet Oslo Strings.

Morgenstemning
Foto: Mimsy Møller, Bård Gundersen

Vil skape formiddagsmagi

– Jeg gleder meg enormt til å stå på den vakre scenen signert Snøhetta, og håper vi skal klare å skape litt formiddagsmagi, sier Heidi Gjermundsen Broch. – Jeg skal synge noen av mine favorittsanger, både av Grieg og andre komponister. Og så er det jo ekstra hyggelig at Pål Christian Eggen har takket ja til å bidra som gjesteartist på konserten! Jeg var så heldig å få oppleve Peer Gynt på Gålå i 2019, og ble så begeistret over forestillingen og ikke minst over Pål Christian som briljerte som Peer Gynt, fortsetter hun.

En av Norges mest fascinerende og fortryllende artister

– Jeg har hatt gleden av å følge med på Heidi Gjermundsen Broch gjennom hele hennes rikholdige karriere. Med sin unike, vakre stemme er hun etter min oppfatning en av Norges mest fascinerende og fortryllende artister. Det fryder meg at nettopp Heidi skal gi oss morgenstemning ved Gålåvatnet i sommer, i et variert repertoar. Og så har altså hennes gode venn og kollega, vår egen «Peer» Pål Christian Eggen, meldt sin ankomst! Det er bare å glede seg, for her blir det magisk stemning, sier kunstnerisk leder Ellen Horn.

Pål Christian Eggen fikk strålende anmeldelser for sin tolkning av tittelrollen Peer Gynt etter premieren i 2019. Men han kan mer enn skuespill, han har også en kraftfull sangstemme.
– Pål Christian Eggen er forestillingens bærende kraft. Hans Tevje bærer ekko av Lasse Kolstad, men er likevel helt hans egen – en nydelig prestasjon, full av varme, dybde og kjærlighet, skrev Mona Levin/Aftenposten om Pål Christian Eggen i sin anmeldelse av Spellemann på Taket på Det Norske Teatret i 2014.

Heidi Gjermundsen Broch og Pål Christian Eggen er begge fast ansatt ved Det Norske Teatret, og deler for tiden scene i suksessmusikalen «Lazarus».

Kunstnerisk leder for Peer Gynt AS, Eller Horn er stolt av å kunne lansere Heidi og Pål Christian (se video)

Ta en pustepause fra hverdagen med denne stemningsfulle konserten ved vannspeilet på Peer Gynt Friluftsscene. Nystekte vafler og nytrukket kaffe selges både før og etter konserten.
Velkommen til en time som vil gi deg påfyll i både kropp og sjel.

 

MORGENSTEMNING med Heidi Gjermundsen Broch og Pål Christian Eggen
Peer Gynt Friluftsscene på Gålå, nummerert amfi
Søndag 1. august 2021 kl. 12.00

Kjøp billetter her

 

 

Gi din tilbakemelding