Offisiel åpning av Peer Gynt-sommeren 17. juli.

Premiere på Peer Gynt-Hologram, Peer Gynt-lydtur og kunstutstilling.

Peer Gynt-hologram

For første gang i Norge! Vi stolte av å presentere scenekunst i hologramversjon. Se Peer Gynt og Mor Åse på vannspeilet ved Gålåvatnet når du vil med ny teknologi. På vannspeilet på Friluftsscenen ved Gålåvatnet får vi se scener fra Marit Moum Aunes kritikerroste oppsetning av Peer Gynt, i tillegg til animerte scener fra Peer Gynt-dataspill. Det er ny teknologi fra det danske selskapet Real Fiction som gjør dette mulig, og det er første gang de bruker teknologien for å vise scenekunst.

(artikkelen fortsetter under videoen)

 

Peer Gynt-lydtur

Last ned en gratis-appen izi.TRAVEL og velg deg en rute – til fots, med sykkel eller bil. Underveis spilles GPS-styrte lydfiler av på din mobil, og gir deg ny innsikt og kunnskap. Barna vil elske å komme videre til neste punkt for å høre mer. Det legges opp til flere turer i nærområdet på Gålå med ulike tema, og langs Per Gynt Seterveg blir du kjent med segnene om Per Gynt fra Vinstra.

 

Kunstutstilling på Galleri Låven

«Inntrykk fra Peer Gynt med avtrykk av kunstnerne» – utstilling med bilder av tidligere Peer Gynt-kunstnere som Dronning Sonja, Håkon Gullvåg og Ørnulf Opdahl, og i utstillingen kan man også se kostymer fra Peer Gynt på Gålå designet av Ingrid Nylander. Utstillingen er i samarbeid med Galleri Zink.

Galleri Låven

Røsslyngstua Kafé har åpen kiosk og har åpner opp restaurant på Låven

Les mer om vårt oppdaterte program for sommeren eller hvordan arenaen er rigget for smittevern.

Andre nyheter

Se alle nyheter

Åpen arena fra 20. jun

I samarbeid med de andre aktørene på Gålå, fyller vi Peer Gynt-arenaen ved Gålåvatnet med opplevelser for hele familien i  hele sommerferien skolef...

Peer Gynt-stemnet

31.07 – 02.08 og 07.-09.08 har vi arrangement på Høgfjellsscena ved Gålåvatnet kl. 12.00

Gi din tilbakemelding