Gi bort noe å se fram til i morsdagsgave

Nå gleder vi oss alle til vi igjen kan dele opplevelser med de vi er glad i. Hva med å gi en Peer Gynt-opplevelse i morsdagsgave i år?

I sommer kan publikum igjen oppleve de kritikerroste Peer Gynt-forestillingen i Marit Moum Aunes regi på Snøhettas ikoniske vannspeil ved Gålåvatnet. Mange av oss savner det å dele gode opplevelser med de vi er glad i, og vi trenger noe å se fram til.

Kjøper du gavekort til Peer Gynt på Gålå, har det varighet ut 2022. Gavekortet sendes deg på e-post, og så kan du bare prite det ut og gi det til mor, medmor, bestemor, oldemor, svigermor, fostermor, bonusmor eller noen annen du vil glede 🙂

Du kan selvfølgelig også kjøpe billetter til en bestemt forestilling. Skulle ikke datoen passe, er vi behjelpelige med å bytte billettene til annen dato såfremt det er ledig.

Billetten mottar du deretter elektronisk til din e-postkasse.

Vil du gjøre det til en helaften, kan du bestille middag i Aslaks Matsmie og pauseservering her.

SMITTEVERN OG REFUSJONSGARANTI

Vi tar forholdsregler og planlegger slik at vi kan gjennomføre under trygge rammer, og vi vil selvfølgelig alltid følge helsemyndighetenes råd og restriksjoner. For at vi skal kunne ivareta smittevern og overholde eventuelle avstandsrestriksjoner på en god måte, har vi valgt å legge ut flere forestillinger men bare selge 50 % av setene i amfiet inntil videre. Les mer om det her.

Vi gir også refusjonsgaranti: skulle det mot all formodning bli slik at vi ikke kan spille i 2021, får kundene tilbud om å overføre billettene til 2022 eller få pengene tilbake.

Her er film og bilder fra Peer Gynt på Gålå i 2019:

Gi din tilbakemelding