Siste nyheter fra Per Gynt

Jubileumsprogrammet er klart

Jubileumsprogrammet er klart

Med ulike arrangement hver dag i ti dager – i tillegg til Peer Gynt på Gålå, feirer vi at Ibsen gav oss dette ville og rike eventyret som så modig og frekt ironiserer over oss nordmenn.
Morgenstemning  med «Kåre, Dennis, Toralv og Peer»

Morgenstemning med «Kåre, Dennis, Toralv og Peer»

Opplev Toralv Maurstad, Kåre Conradi og Dennis Storhøi som barker sammen og fører oss inn i verket, tre drevne skrønemakere som alle kan bifalle Ibsens ord: «Om blodet er aldri så tynt, en kjenner seg alltid i slekt med Peer Gynt.»
Charlotte Frogner. Foto: Marcel Lelienhof

"Peer Gynt sitt DNA"

En unik konsert i Sør-Fron kirke under Peer Gynt-stemnet. Gjennom jazz og eventyr skal vi finne Peer Gynt sitt DNA. Med Charlotte Frogner og Dag Arnesen Trio.
Jakob og Nils Ole Oftebro gjester lørdagsrevyen

Jakob og Nils Ole Oftebro gjester lørdagsrevyen

Vi fikk et varmt møte med Nils Ole og Jakob Oftebro i kveldens nyhetssending på NRK.
Peer Gynt-prisen til TV-serien SKAM

Peer Gynt-prisen til TV-serien SKAM

Årets Peer Gynt gis til en person eller institusjon som har markert seg på en positiv måte på det samfunnsnyttige plan, og som har gjort Norge kjent i utlandet.  Det er politikere på Stortinget som nominerer og utnevner prisvinneren, som i år går til den norske TV-serien SKAM, med regissør Julie Andem i spissen.

Dirigent Karl-Heinz Steffens, mezzosopran Ingeborg Gillebo og skuespiller Mads Ousdal. Foto: Bård Gundersen

Feiring med Peer Gynt Suite av Edvard Grieg

Under forestillinger på Den Norske Opera hører man dem fra orkestergraven, men i sommer søker Operaorkestret ut i solen og opp på fjellet. Med seg får de mezzosopran Ingeborg Gillebo og skuespiller Mads Ousdal - begge kjent fra Peer Gynt på Gålå.
Disse er klare for Peer Gynt

Disse er klare for Peer Gynt

Det er allerede kjent at far og sønn Oftebro - Nils Ole og Jakob - skal dele rollen som Peer Gynt ved Gålåvatnet. Se hvilke andre kjente navn som blir å se på Gålå i sommer.
Nye kunstneriske koster på Gålå

Nye kunstneriske koster på Gålå

Ny Peer Gynt på Gålå

Hvordan skape nye opplevelser og en ny fortolkning av Ibsens Peer Gynt ved Gålåvatnet? Regissør Sigrid Strøm Reibo og det kunstneriske teamet bak neste års nyvinning, har det siste året jobbet intenst med ideer, skisser og kunstneriske valg. Lørdag røpte de noen av de grep de ønsker å ta for å skape et nært drama midt i fjellheimen.

 Peer Gynt vil innovere i skolen

Peer Gynt vil innovere i skolen

Peer Gynt As har satt seg et ambisiøst mål om å lage spill av dramaet Peer Gynt. Sammen med Sarepta og Hamar Game Collective skal vi tilgjengeliggjøre Peer Gynt også for kommende generasjoner, på en innovativ og spennende måte.
Lansering Peer Gynt på Gålå 2017

Lansering Peer Gynt på Gålå 2017

Det er mange som er nysgjerrige på 2017. Og det er mange som spør om når de kan kjøpe billetter til neste år.
logo negativ

Sosiale medium

Følg oss på Facebook
Følg oss på YouTube
Følg oss på Instagram

af
aftenposten
gudbrandsdal-energi
sparebank1