Siste nyheter fra Per Gynt

En filmsnutt fra årets Peer Gynt ved Gålåvatnet

En filmsnutt fra årets Peer Gynt ved Gålåvatnet

Vår filmfotograf filmet også i sommer hele Peer Gynt ved Gålåvatnet. Han har klippet sammen noen minnerike øyeblikk for oss. La oss mimre om en fantastisk forestilling inntil premieren 5. august 2016.
Mads Ousdal blir Peer også i 2016

Mads Ousdal blir Peer også i 2016

Mads Ousdal  skal spille hovedrollen i Peer Gynt ved Gålåvatnet også I 2016. Fortsetter gjør også regissør Erik Ulfsby. Og det legger grunnlaget for at hans suksessfulle tolkning av Peer Gynt nå vil utvikles ytterligere.
Mads Ousdal som Peer Gynt - Foto: Ian Brodie

Mads Ousdal: ”Peer er en fantastisk reise...”

Mads Ousdal  fortsetter i hovedrollen som Peer Gynt  også i 2016. Det blir hans  tredje år. Få trodde at suksessen fra 2014 kunne toppes, 2015 ble enda bedre. Forventningene mot 2016 er derfor skyhøye, slik de var foran årets stemne.
Siste år med Erik Ulfsby sin regi i 2016 - for denne gang

Siste år med Erik Ulfsby sin regi i 2016 - for denne gang

I 2016 er det siste mulighet til å se denne versjonen av Erik Ulfsby sin regi av Peer Gynt ved Gålåvatnet. Har du fremdeles ikke fått med deg den allerede sagnomsuste forestillingen, da er det siste sjanse i 2016, for denne gang. Vi holder mulighet åpen for å sette den opp igjen i fremtiden.
Billettene blir lagt ut for salg den 19. august kl. 09.00.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger

Siden avslutningen av årets Peer Gynt-stemne den 9. august har vi fått mange tilbakemeldinger fra våre gjester. Vår markedsundersøkelse er også gjennomført og vi takker for alle som har svart.
Peer Gynt-stemnet en stor suksess

Peer Gynt-stemnet en stor suksess

Peer Gynt Stemnet 2015 ble meget vellykket. Stemnet opplevde tilbakemeldinger fra publikum og media en knapt kunne drømme om. Kunstnerisk er Peer Gynt-stemnet 2015 en knallsuksess. Opptellingen viser at publikumstallene også er veldig gode.
Fenomenet Peer Gynt

Fenomenet Peer Gynt

Mange av oss sitter der år etter år. Vi vet hva som skal skje. Vi kan historien. Vi tror vi har skjønt innholdet og budskapet. Likevel: Vi vender tilbake. For fenomenet Peer Gynt på Gålå gjør noe med oss. Av ansvarlig redaktør i GD, Kristian Skullerud

- Jeg hadde gåsehud i en time

Vår utsendte fotograf, Bård Gundersen, overvar de første prøvene til årets høgfjellskonsert med SiLya og Det Norske Kammerorkester. Han fortalte at han hadde hatt sterke gåsehudopplevelser.

Programmet for årets Peer Gynt-stemne

Stemneprogrammet ligger nå ute digitalt eller til nedlasting.
Kikk innom og la deg inspirere til mange, sterke Peer Gynt-opplevelser.

Mads Ousdal på scenen med sin datter

Mads Ousdal på scenen med sin datter

Det har i alle år blitt skapt tette bånd mellom profesjonelle aktører og frivillige bak og på scenen. Dynamikken dette skaper er en av grunnene til at våre frivillige kommer tilbake, år etter år. Og det som de profesjonelle trekker frem som unikt etter de har tilbragt sommeren på Gålå.
logo negativ

Sosiale medium

Følg oss på Facebook
Følg oss på YouTube
Følg oss på Instagram

af
aftenposten
gudbrandsdal-energi
sparebank1