Peer Gynt vil innovere i skolen

 Peer Gynt vil innovere i skolen Se video
Peer Gynt As har satt seg et ambisiøst mål om å lage spill av dramaet Peer Gynt. Sammen med Sarepta og Hamar Game Collective skal vi tilgjengeliggjøre Peer Gynt også for kommende generasjoner, på en innovativ og spennende måte.
Dataspillet lages for skoleungdom og blir et viktig verktøy for lærere på ungdomsskoler og videregående skoler i hele Norge. Målet er å gjøre det mulig for ungdommen å få et forhold til Ibsens tekster og vise at Peer Gynt fremdeles er relevant.
NRK Østnytt besøkte Peer Gynt når vi var i møter med spillutvikler i dag.

Et spill av en slik kvaliteter kostbart å utvikle. Spillet utvikles i Norges største miljø for spillutvikling. Mye av budsjettet på kr. 6 millioner, er allerede finansiert, men kr. 500.000 ønsker vi å hente inn gjennom folkefinansiering og på den måten engasjere alle som bryr seg om Ibsen, Peer Gynt, litteratur og norske skoleelever. Vi ønsker å gjøre spillet så spennende, at det også fungerer som et vanlig spill.

Skjermbilde 2017 01 24 23.53.27

HER ser du en oversikt over hvordan du kan være med å bidra. Som du ser, alle som støtter oss får noe tilbake. Dersom vi ikke når innsamlingsmålet på 500.000 kroner, eller at utviklingen av ulike grunner blir stoppet, så blir alle bidragene betalt tilbake til hver enkelt giver. Spillet vil etter planen være klart i løpet av høsten 2017. Kanskje blir du eller dine barn/barnebarn blant de første til å prøve spillet også?

Bli med på en visjonær tanke der vi gjør Ibsens drama spennende på en ny og innovativ måte.

Del denne siden

logo negativ

Sosiale medium

Følg oss på Facebook
Følg oss på YouTube
Følg oss på Instagram

af
aftenposten
gudbrandsdal-energi
sparebank1