Tilgjengelighet

Vi søker å tilrettelegge våre arenaer slik at vi skal være tilgjengelige for flest mulig. Under ser du en oversikt over tilrettelegging på våre ulike arenaer. Har du spørsmål, er du også velkommen til å kontakte oss på post@peergynt.no.

Friluftsscenen ved Gålåvatnet

HC-parkering/gjester med nedsatt funksjonsevne Vis svar Skjul svar

Rullestolbrukere bes melde seg til parkeringsvaktene ved ankomst for å bli henvist til rullestolparkering rett ved inngangen til amfiet.

Gjester med nedsatt funksjonsevne kan slippes av ved inngang til arena fra veien, ta kontakt med første parkeringsvakt for å få henvist hvor dette kan gjøres.

Rullestolrampe Vis svar Skjul svar

Våren  2021 har vi etabert en ny rullestolrampe midt på felt A. Det er aget en egen vei med inngang rett inn på rampa., nedenfor port 4.

Det er ingen trapper. Vertskapet viser rullestolbrukere til plassene. Det er beregnet plass til en ledsager på stol ved siden av hver rullestol. Ved bestilling, velg «rullestol med ledsager». Ledsager får gratis plass, ta med gyldig ledsagerbevis. Du kan også kontakte oss på tel. 959 00 770 dersom du ønsker å bestille billett på telefon.

Ledsager Vis svar Skjul svar

Vi aksepterer ledsagerbevis, men beviset må medbringes. Rullestolbrukere kan selv bestille billett på nett med plass for ledsager (velg priskategoeien «Rullestolbruker m/ledsager»). For ledsagerplass på ordinære nummererte seter må billetter bestillles på telefon 959 00 770.

HC-toalett Vis svar Skjul svar

Vi har HC-toalett med rampe i toalettbygget nærmest rullestolrampen. Ta kontakt med vertskapet om du trenger hjelp til å finne det.

Vertskap Vis svar Skjul svar

Vi har godt synlig vertskap ved alle porter inn i amfiet som viser deg til din plass i amfiet og bistår med hjelp om det trengs.

Benker i amfiet Vis svar Skjul svar

Benkene i amfiet på Gålå er bygget av tre, med ryggstøtte og har god sittekomfort. Vi anbefaler at du sitter på sitteunderlag (kan også kjøpes på arenaen). Ta på godt med klær og ha gjerne med et pledd. Se forøvrig pakkeliste. Med unntak av unummerte plasser bakerst på felt A, er alle seter nummerert med felt, rad og plass.

Hørselshemmede Vis svar Skjul svar

Det er vanligvis mulig å låne teleslynge som spiller av lyden fra forestillingen. Teleslyngen har du rundt halsen og funker dersom du har høreapparat med telespole (T-funksjon).

Av hensyn til smittevern er dette dessverre ikke tilgjengelig i 2021.

Synshemmede Vis svar Skjul svar

Vi har vertskap ved alle porter inn til amfiet, som gjerne bistår synshemmede med å finne frem til riktig plass i amfiet. Ved behov for assistanse utover dette, vennligst ta kontakt med oss i forkant på tel. 959 00 770 for å avtale nærmere.

Allergier Vis svar Skjul svar

På menyer/prislister i kiosker og serveringssteder står det overstikt over allergener.

For øvrige spørsmål om allergier, ta gjerne kontakt med oss i forkant på tel. 959 00 770. Vi har ikke kjøkken på Gålå, så vi har dessverre få muligheter for tilpasninger til allergier.

Høgfjellsscena ved Rondane

HC-parkering Vis svar Skjul svar

Vi har en bil som kjører skytteltrafikk fra parkeringsplassen opp til inngangen til Høgfjellsscenen ved Rondane. Ta kontakt med parkeringsvaktene for å få henvist hvor skyttelbilen går fra. Det er et lite stykke gå fra avstigning fra skytteltransporten til inngangen (grusvei).

Rullestol Vis svar Skjul svar

Vi har en egen rullestolrampe foran Høgfjellsscena. Vertskapet viser rullestolbrukere til plassene. Ved bestilling, velg «rullestol med ledsager». Ledsager får gratis plass, ta med gyldig ledsagerbevis. Du kan også kontakte oss på tel. 959 00 770 dersom du ønsker å bestille billett på telefon.

Ledsager Vis svar Skjul svar

Vi aksepterer ledsagerbevis, gyldig bevis må medbringes. Rullestolbrukere kan selv bestille billett på nett med plass for ledsager (velg priskategoeien «Rullestolbruker m/ledsager»). For ledsagerplass på ordinære nummererte seter må billetter bestillles på telefon 959 00 770.

Vertskap Vis svar Skjul svar

Vi har godt synlig vertskap langs veien opp til inngangen og inne på konsertområdet. Ta gjerne kontakt med dem om du har spørsmål!

Sitteplasser på benk eller i lyngen Vis svar Skjul svar

Det står på billetten om du har plass i lyngen eller på benk.

Benkene er nummerert med felt, rad og plass. De er uten ryggstøtte. Ta med sitteunderlag.

I lyngen sitter man på medbragt sitteunderlag eller lav stol.

Paraply er ikke tillatt. Se gjerne gjennom vår anbefalte pakkeliste

 

Hørsels- og synshemmede Vis svar Skjul svar

Vi har dessverre ingen spesiell tilrettelegging for hørsels- og synshemmede på konserten. Men vårt vertskap er gjerne behjelpelige dersom du har spørsmål eller behov for assistanse.

Aslaks matsmie

Allergener Vis svar Skjul svar

Du kan se meny med allergener her

Glutenfri og vegetar Vis svar Skjul svar

Ved bestilling kan du velge alternativene glutenfri og vegetar.

Rullestol Vis svar Skjul svar

Vennligst kontakt oss på tel. 959 00 770 ca. 1 uke før du har bord dersom det er med rullestolbruker, slik at vår hovmester kan plassere dere på egnet bord. Det er ingen trapper i Aslaks matsmie.