Varm mat og etterprat

Fra 4. august - 12. august 2017

Ta turen innom vårt lune, oppvarmede telt og nyt varm suppe og god drikke mens du blir litt bedre kjent med aktørene i Peer Gynt. En perfekt avslutning på kvelden ved Gålåvatnet, og et trivelig alternativ til å sitte i trafikk ut fra parkeringsplassen!

OM ANITRAS RESTAURANT /TILBAKEMELDINGER / MENY / BILLETTER /

En veldig god avslutning på en vakker kveld ved Gålåvatnet. 

Om Anitras Restaurant

Omgitt av palmer, sandstrand og sivmatter lar Peer Gynt seg sjarmere av den vakre og mystriske Anitra, datter av en beduinhøvding. I et varmt og lunt telt ved Gålåvatnet kan du få oppleve noen av stemningene fra Peer sin reise i det store utlandet. Anitras Restaurant er innredd med myke og fargerike møbler fra Marokko,  og på Varm mat og etterprat serveres varm marokkansk suppe. 

Sagt om varm mat og etterprat

"Etter en magisk Peer Gynt forestilling fikk vi en veldig fin avslutning der Iren snakket med Mads Ousdal om forestillingen og livet. Varm suppe var godt i kroppen før reisen hjem. Tusen takk". 

- Det er hyggelig å treffe publikum i Anitras Restaurant etter forestilling. Iren skaper en nær samtale med våre fremste, norske skuespillere. Og når publikum også har spørsmål til skuespillerne, da føler vi at vi oppnår en unik kontakt med våre gjester, sier Marit Lien - daglig leder i Peer Gynt as. 

Billetter og åpningstider

I sofa'n i kveld:

Fredag 4. august - Sigrid Strøm Reibo, Gjermund Andresen og Simon Revholt
Lørdag 5. august - Anne Krigsvoll
Søndag 6. august - Preben Hodneland
Mandag 7. august - Nina Ellen Ødegaard og Anders Dale
Onsdag 9. august - Jan Sælid
Torsdag 10. august - Mari Strand Ferstad
Fredag 11. august - Marianne Nielsen
Lørdag 12. august - Nils Ole Oftebro og Jakob Oftebro

Alle dager kl. 23.00

Priser: 
Inkludert i din Peer Gynt-opplevelse

Salg av varm suppe og drikke.

Grupper på over 10 personer kan forhåndsbestille suppe ("Chicken chili soup al a yeganeh"), og får da og reservert bord. Prisen er kr. 90,- pr. person for suppe med deilig foccacia. Bestill til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Del denne siden

logo negativ

Sosiale medium

Følg oss på Facebook
Følg oss på YouTube
Følg oss på Instagram

af
aftenposten
gudbrandsdal-energi
sparebank1