Foto: Bård Gundersen
Dato
2.-4. og 7.-10. august 2019 kl. 17.00
Barn
300,-
Voksne
590,-

Helaften ved Gålåvatnet

Start kvelden ved Gålåvatnet med en eksotisk matopplevelse før forestillingen. Begrenset antall plasser. Forhåndsbestilling anbefales.

Gå til bestilling

Anitras
restaurant

La sansene og smakene ta deg med på en reise til Marokko, i Peer Gynts fotspor. 3-retters middag før forestilling, og varm suppe i pausen og etter forestilling.

Omgitt av palmer, sandstrand og sivmatter lar Peer Gynt seg sjarmere av den vakre og mystriske Anitra, datter av en beduinhøvding. I et varmt og lunt telt ved Gålåvatnet kan du få oppleve noen av stemningene fra Peer sin reise i det store utlandet. Anitras Restaurant er innredd med myke og fargerike møbler fra Marokko,  servitørene er kledd i arabiske drakter, og kjøkkenet byr på nykomponerte retter med eksotiske smaker.

MENY I 2018 – med forbehold om endringer i 2019 (allergener)

Forrett: Anitras Mezze – seks ulike forretter;
– Blomkål tahine – stekt blomkål med sesam og yoghurt (sesam, melk)
– Tabbouleh – friske grønnsaker med bulgur og urteolje (hvete)
– Hummus – kikertpurè (lupin, sesam)
– Toshi-e piaz – marinert rødløk (sulfitter)
– Gulrotsalat med koriander og appelsin (sesam, sulfitter)
– Mast- o khiar – Agurk og yoghurtdressing med mynte (melk)
– Marokansk tynnbrød (hvete)

Hovedrett: Harrissa-marinert grillspyd med lam, kylling og okse, servert med lun couscous og paprika-chilisalsa (hvete, selleri, sulfitter)

Dessert: Yoghurtmousse med honning, nøtter, fiken og appelsin
(melk, nøtter, sulfitter)

Vegetar eller glutenallergi?: Vi har egne menyer for de som ønsker vegetar eller glutenfri meny. Ved bestilling på nett har man egne valg for vegetar og glutenfri

Vegan-meny:

Forretter som over
Hovedrett: Falaffel og paprika på spyd med harissa og søtpotet(sesam, lupin, sulfitter)
Dessert: Fruktsalat med kanel og mynte