Dato
9. august, kl. 10.00–15.00
Barn
50,-
Voksne
Fri inngang
Sted
Stemnearenaen på Gålå

Billetter kan bestilles her eller kjøpes i døra.

Gå til bestilling

Barnas dag på Gålå

Med Det Andre Teatret, «Meg og Kammeraten min» og Loftet Dansestudio

Også i år får barna sin helt egen dag på Gålå! Onsdag 9. august er barnas egen dag med teater, konsert, trolldans og aktiviteter på festivalområdet ved Gålåvatnet.

Programmet for dagen er variert. Her blir det mellom annet teateraktiviteter med det populære improteatret Det Andre Teatret og konsert med «Meg og kammeraten min». Har du lyst til å danse slik trolla gjør? Her blir det trolldans med Loftet dansestudio! Det Andre Teatret kjem med forestillinga «Peer lyg», ei fantasiflukt der alt som er litt vanlig og kjedelig kan bli til noe spennende og magisk. Tullete og underfundige er også bandet «Meg og kammeraten min», som unger og foreldre kniver om å like. De to musikerne i bandet, Martin Hagfors og Erik Johannesen, kommer med det mest fornøyelige du kan høre av barnemusikk. Smittende spilleglede og uovertruffen musisering, sørger garantert for stor stemning og baluba.

Det lokale 4H-laget har med deig, slik at du kan steike ditt eget pinnebrød på bål, og smoothiesykkel så du kan spinne din egen smoothie

Det vil óg være mulig å kjøpe Annis pølser, vafler, kringle og drikke.

 

PROGRAM:
10.30: Trolldans med Loftet dansestudio
11.00: «Peer lyg» med Det Andre Teatret
12.00: Konsert med «Meg og kammeraten min»
13.30: Trolldans med Loftet dansestudio
14.00: «Peer lyg» med Det Andre Teatret