Foto: Rune Kongsro
Play video
Dato
7. august, kl. 20.00
Barn
150 - 170,-
Voksne
300 - 350,-

Kyrkjekonsert med Iren Reppen og band

Urpremiere i Sør-Fron kyrkje: Vi får oppleve en meget personlig konsert med Iren Reppen og band.

Bestill billett nå – nummererte seter

Foto: Rune Kongsro

Peer Gynt vil gå som en rød tråd gjennom konserten og binde sammen Irens egne sanger om kjønn og kjærlighet. Vil vi få svar på hva som  forbinder en moderne kvinne med rundbrenneren og gründeren Peer Gynt?

Iren Reppen har i 5 år levd side om side med Peer Gynt. Hun har tolket, vurdert og skapt utallige forestillinger med Peer i fokus. Hun kan sin Peer Gynt. I årets kirkekonsert vil vi få høre om hennes forhold til Peer Gynt og seg selv.

– Jeg tenkte at som avslutning på mitt virke i Peer Gynt ,ville jeg gjerne si noe personlig.  «E det hardt å være Peer» er et uhøytidelig, men nært møte med meg og med mitt forhold til stykket -. Om blodet er aldri så tynt, man kjenner seg alltid i slekt med Peer Gynt, sier Iren som gleder seg stort til konsert i Sør-Fron Kyrkje.

– Når Ibsen stiller spørsmålet om hvem Peer er, gjelder det også deg, meg og oss alle, sier administrerende direktør Marit Lien. Jeg er så glad for at Iren vil gjøre konserten personlig og nær. Vi kommer helt sikkert til å kjenne oss igjen i hennes betraktninger.

– Iren og jeg har hatt et veldig godt samarbeid, sier Marit Lien. Jeg er veldig glad for at Iren ville være en del av Peer Gynt i 5 år, og at hun sikret oss en høy stjerne innen kunst og kultur i Norge. Kyrkjekonserten blir et vakkert punktum.

Tekst: Iren Reppen
Musikk: Sven Gundersen
Bandet: Gjermund Silset, Hallgrim Bratberg og Kenneth Ekornes

Når: Tirsdag 7. august 2018 kl. 20.00
Sted: Sør-Fron Kyrkje

Det er nummererte plasser i Sør-Fron kirke.

Bestill billett nå – nummererte seter

Placeholder image