Smittevern

Det skal være trygt og trivelig å være gjest på våre arrangement. Peer Gynt AS tar derfor smittevern på største alvor. Vi følger til enhver tid myndighetenes pålegg og råd om smittevern, og oppdaterer retningslinjene våre fortløpende.

 

Peer Gynt AS tar smittevern på største alvor og har laget gode rutiner for å ivareta publikum, frivillige, medvirkende og ansatte. Vi har også refusjonsgaranti ved eventuell avlysning.

Det skal oppleves trygt og trivelig å oppleve Peer Gynt på Gålå i 2021. Vi tar forholdsregler og planlegger slik at vi kan gjennomføre under trygge rammer, og vi vil selvfølgelig alltid følge helsemyndighetenes råd og restriksjoner. For at vi skal kunne ivareta smittevern og overholde eventuelle avstandsrestriksjoner har vi valgt å øke fra 7 til 12 Peer Gynt-forestillinger, men med redusert antall sitteplasser i amfiet inntil videre. Les mer om det her.

Du trenger ikke vise koronasertifikat eller ta test for å delta på våre arrangement.

Vi kommer IKKE til å sjekke koronasertifikat på noen av våre arrangement. Men vi fyller bare 50 % av setene i amfiet på Gålå, og slipper inn bare 800 på Høgfjellskonserten Ved Rondane.  Publikum plasseres med god avstand til andre.

Vi gir også refusjonsgaranti: skulle det mot all formodning bli slik at vi ikke kan spille i 2021, får kundene tilbud om å overføre billettene til 2022 eller få pengene tilbake.

Alle som har billett til våre arrangement vil i forkant motta en e-post fra oss med praktisk informasjon og informasjon om våre smittevernsrutiner i forkant av arrangementet.

Har du billett i 2021?

Les denne siden for spørsmål og svar.

Det finnes sitat for enhver anledning i Ibsens Peer Gynt, også for de tre viktigste smittevernreglene:

Se også Folkehelseinstituttets nettsider for fakta, råd og tiltak for å begrense smitte.

Hjertelig velkommen!

Gi din tilbakemelding