Tom Styve klar for Gålå

Lillehamringen skal spille rollene som Mads Moen, kokken og karakteren Pennen under årets Peer Gynt-stemne.

 

 

Foto: Riksteatret

Regissøren bak årets oppsetning av Peer Gynt på Gålå, Marit Moum Aune, er skikkelig glad for å ha fått med seg Tom Styve på laget. – Tom er en skuespiller som virkelig har markert seg på Teater Innlandet, men også nasjonalt. Han har en helt unik evne til å tolke både humoristiske og seriøse roller. Han passer dermed utmerket i min regi på Gålå i sommer, sier hun. – Det er veldig stas at han blir med.

Styve selv synes det er vanvittig gøy å spille i Peer Gynt på Gålå. Han forteller at han ble ordentlig glad da kunstnerisk leder Ellen Horn ringte ham med tilbud om rollen. – Det er jo ingen audition til Peer Gynt på Gålå, så det å tilbys rolle der er utrolig stort! Jeg har lenge hatt en drøm om å spille i stykket, sier Styve.

Andre nyheter

Se alle nyheter

Talentstipend

Har du, eller kjenner du noen som har, kunstnerisk talent og er bosatt i Gudbrandsdalen, Lillehammer, nordre Ringsaker eller Biri?

Årets stemneprogram

Denne sommeren blir det stor Peer Gynt fest i Gudbrandsdalen. Årets Peer Gynt pris deles ut for 50. Gang. Teateret på Gålå og Øyvind Berghs minnepr...

Gi din tilbakemelding