Vil du være med på scena i Peer Gynt på Gålå 2019?

Regissør Marit Moum Aune ønsker velkommen til audition søndag 14. oktober! Vi søker bl.a. en lokal gutt på 7-11 år i rollen som vesle Peer Gynt.

Vi trenger aktører i både mindre og større roller, og inviterer alle som er interesserte i å stå på scenen i Marit Moum Aunes «Peer Gynt» på Gålå 2019 til audition i Låven på Peer Gynt Arenaen på Gålå søndag 14. oktober kl. 11.00.

Søker lokal gutt på 7-11 år i rollen som vesle Peer Gynt

For første gang skal Peer Gynt som gutt være med i forestillingen. Vi søker en lokal gutt i alderen 7-11 år som liker å stå på scenen. Les også artikkel i GD her og i Dølen her.

Prøveperiode

Prøveperioden er foreløpig ikke avklart for sommeren 2019. I utgangspunktet må en frivillig aktør hos oss være villig til å binde seg til perioden fra 13. juli-10. august.

Slik melder du deg på

Vi håper å se deg på audition den 14. oktober, og ber om at du melder deg på via linken under.

Dersom du ønsker å stå på scenen men ikke kan møte på Gålå den 14. oktober, ber vi uansett om at du melder deg på via linken under og krysser av for at du ikke kan møte på audition.

Om du ikke er helt sikker på om du vil bli med, men vil komme for å høre mer og bli med på audition den 14. oktober, melder du deg også på via linken under.

Meld deg på her

Har du spørsmål, kan du kontakte Petter Skar på mob. 415 77 649.

Beste hilsen fra Ellen Horn (kunstnerisk leder), Marit Moum Aune (regissør) og Petter Skar (produksjonsleder)

Gi din tilbakemelding