Gå til hovedinnhold

Kulturfestivalen Peer Gynt tilbake på Statsbudsjettet!

- Folk over hele landet skal ha tilgang til scenekunst av høy kvalitet. Det er noe vi virkelig satser på! Derfor er jeg glad for at vi i budsjettet nå foreslår å øke tilskuddet til Kulturfestivalen Peer Gynt med 1 million kroner. Og dere er tilbake på Statsbudsjettet, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

En viktig trygghet som sikrer videreutvikling av Kulturfestivalen Peer Gynt

- Selv om vi har fått signaler om at det gikk den retningen, var det med spenning vi søkte oss fram i budsjettet. For Peer Gynt betyr det først og fremst en trygghet for at vi kan beholde og bygge kompetanse i selskapet vårt. Slik at vi evner å videreutvikle kulturfestivalen Peer Gynt med spektakulære arrangement i naturen. Vår største inntektskilde vil alltid være billettinntekter, men risikoen ved kultur i natur er stor. Vi tar det også som en anerkjennelse for det vi driver med, og at vi er heldige i en situasjon der mange av våre kollegaer i kulturbransjen har fått kutt, sier adm. dir. May Brit Støve. - Tusen takk til alle som tror på oss, støtter oss, besøker oss og heier på oss!, fortsetter hun.

En stor takk for støtte til våre publikummere, Kultur- og likestillingsdepartementet, Innlandet Fylkeskommune, Nord-Fron Kommune, Sør-Fron Kommune, Ringebu Kommune, SpareBank 1 Gudbrandsdal, Gudbrandsdal Energi Holding og AF-Gruppen.