Gå til hovedinnhold

Aktuelt

Er du vår nye kollega?

Vi trenger flere gode kollegaer som kan bli med oss på laget og skape en av landets mest spektakulære kulturfestivaler. Se alle stillinger og søk her!

Hvem bør bli Årets Peer Gynt 2023?

Maren Lundby ble av Stortingsrepresentantene stemt fram som Årets Peer Gynt i 2022. Nå kan du komme med forslag til kandidater for 2023 - fristen er 1. februar!

Legg Peer Gynt med Aksel Hennie under juletreet

Visste du at det å få opplevelse i gave gir større lykke enn å få ting - og at lykkefølelsen i tillegg varer lenger av opplevelser enn ting? Legg en Peer Gynt-opplevelse under juletreet i år, og la noen du er glad i få opplevle Aksel Hennie som Peer Gynt på Gålå i august - kanskje sammen med deg?

Kulturfestivalen Peer Gynt tilbake på Statsbudsjettet!

- Folk over hele landet skal ha tilgang til scenekunst av høy kvalitet. Det er noe vi virkelig satser på! Derfor er jeg glad for at vi i budsjettet nå foreslår å øke tilskuddet til Kulturfestivalen Peer Gynt med 1 million kroner. Og dere er tilbake på Statsbudsjettet, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

Peer Gynt er definitivt hælt ekte

Prosjektgruppa bak podkasten «Hælt ekte» har intervjuet hovedrolleinnehaveren i Peer Gynt på Gålå, Aksel Hennie. Episoden i sin helhet finnes der du hører podkast, men deler av intervjuet kan du lese her.

Se film fra Peer Gynt på Gålå 2022

Peer Gynt på Gålå i Per-Olav Sørensen regi og med Aksel Hennie i hovedrollen er tilbake i 2023! Publikum og anmeldere var over seg av begeistring etter premieren i 2022, og her kan du se klipp fra forestillingen.

Se bilder fra Peer Gynt på Gålå 2022

Endelig kan vi vise dere de første bildene med kostymer fra Peer Gynt på Gålå 2022!

Se første film fra Peer Gynt-prøvene

Se de første levende bildene fra prøvene til Peer Gynt på Gålå! Og nå er generalprøven lagt ut for salg!

Bli med som frivilllig

Se film fra da den store Peer Gynt-familien møttes tidligere i sommer! Våre frivillige betyr alt for oss - uten dem, ingen kulturfestival!

Se bilder fra leseprøven til Peer Gynt på Gålå

Bli med inn og få en sniktitt!

ny peer gynt logo

Kulturfestivalen Peer Gynt lanserer nytt visuelt design

Det nye uttrykket skal forene fortid og framtid, og skape begeistring for norsk kulturhistorie.

Sniktitt fra møte med kreativt team

Det kreative teamet bak Peer Gynt på Gålå var nylig samlet til et arbeidsmøte i Oslo. Bli med inn, og få en sniktitt med bilder og film!

Bilde av Maren Lundby

Maren Lundby er Årets Peer Gynt 2022

Vi gratulerer, og gleder oss til å hylle henne på Gålå 6. august! Les hvorfor hun fikk prisen her.