Gå til hovedinnhold

Er du vår nye kollega?

Vi trenger flere gode kollegaer som kan bli med oss på laget og skape en av landets mest spektakulære kulturfestivaler. Se alle stillinger og søk her!

Vi er en liten, kompetent og dedikert stab på 8 personer gjennom året, som vokser til en organisasjon med 350 frivillige og ansatte om sommeren.

Nå styrker vi laget, for vi trenger flere gode kollegaer som kan bli med oss å skape en av landets mest spektakulære kulturfestivaler.

Vi lyser ut fire stillinger innen ulike ansvarsområder og med ulike stillingsprosenter.

Felles for alle stillingene er at søknadsfrist og oppstart er snarest. Vi behandler søknader og intervjuer fortløpende, så send oss gjerne din søknad så snart som mulig.

Spørsmål om stillingene kan rettes til kontorleder Anne Nilssen Grytting, mob. 948 61 794.

Les mer om stillingene under, og så gleder vi oss til å høre fra deg hvis du har lyst til å bli med oss på laget!

Produsent (30% stilling)

Økonomi- og adm.medarbeider (100% stilling)

Frivilligansvarlig (40% stilling)

Teknisk koordinator (50% stilling)

Vi er også på utkikk etter assistenter, sommerhjelper og frivillige for sommeren 2023

Er du energisk og uredd? Bor du i Gudbrandsdalen, og har lyst til å jobbe for kulturfestivalen Peer Gynt i sommer? Vi har flere oppgaver, både av kort og lang varighet, både for festivalmusikere og for de som liker å jobbe organisatorisk eller praktisk. Både som ansatt og som frivillig. Send en CV, fortell oss hvem du er og hva du kan bidra med for Peer Gynt i sommer til anne.nilssen@peergynt.no.

Om kulturfestivalen Peer Gynt

Kulturfestivalen Peer Gynt feirer Henrik Ibsens verdenskjente verk "Peer Gynt" og den lokale historiske personen Per Gynt, med naturen som bakteppe. Verdiene våre er ekte, åpen og uredd.

Festivalen arrangeres hvert år i august. Hovedproduksjonen er den høyt profesjonelle og teknisk avanserte teaterforestillingen Peer Gynt på Gålå, nå i Per-Olav Sørensens regi og med Aksel Hennie i hovedrollen. Vi har hundrevis av frivillige ildsjeler foran og bak scenen. I 2022 hadde vi 30 000 gjester og en omsetning på 27 MNOK. Både publikum og presse var meget begeistret.

Festivalen omfatter også utdeling av Årets Peer Gynt-pris på vegne av stortingsrepresentantene, Høgfjellskonserten Ved Rondane, kunstutstilling i Galleri Låven og en rekke andre programposter. Som fyrtårn i Gudbrandsdalen gir kulturfestivalen Peer Gynt store ringvirkninger til hele Innlandet.

Kulturfestivalen Peer Gynt er en av landets fremste leverandører av kultur i natur. Vi er en liten, motivert og effektiv stab som jobber på vårt hovedkontor på Vinstra gjennom hele året, men fra midten av juli og ut hele august mangedobles antallet medarbeidere på laget og virksomhetens fokus flyttes til fjells ved Gålåvatnet. Det er dette som gjør disse jobbene så meningsfulle og attraktive.

Hvem blir dine kollegaer?

Lurer du på hvem som blir dine kollegaer i Peer Gynt? Her er laget vårt av faste ansatte pr. i dag.

Se ansatte her