Gå til hovedinnhold

Middag og pauseservering

Lad opp til Peer Gynt-forestillingen i et av våre serveringssteder beskrevet under. Her byr Paa Bordet på deilige 3-4 retters menyer basert på råvarer fra Gudbrandsdalen.

Vil du unngå kø i pausen, anbefaler vi deg å bestille Gudbrandsdalskål i Aslaks Matsmie. Da står varm suppe og drikke klart, og du kan sitte og nyte maten inne i teltet.

Vi har skjenkeløyve på hele området, så medbragt alkohol er ikke tillatt verken på publikumsområdet eller inne i amfiet.

Tid
Sted
Dato

Aslaks Matsmie

(scroll nedover på siden for å se meny på Høyloftet Restaurant og pauseservering)

Aslaks Matsmie er et lunt, oppvarmet telt med uformell atmosfære. Ta plass rundt langbordet på benker med saueskinn, og få servert en velsmakende 3-retters middag basert på lokale råvarer.

Meny:

Forrett: Lokal spekeskinke servert med hjemmelaget ferskost, krutonger tilsmakt Aukrust-urter og pipeløk.
(Allergener: fisk, melk, egg, hvetemel,sulfit)

Hovedrett: Kremet viltgryte med rotgrønnsaker, sopp, bacon og Gudbrandsdalsost. Serveres med mandelpotetpuré, nyrørte tyttebær og flatbrød.
(Allergener: selleri, sulfit og melk, samt gluten i flatbrød)

Dessert: Anismarinerte bringebær med yoghurt fra Avdem gårdsysteri og havresmuler.
(Allergener: havregryn,melk,egg,hvetemel)

Vegetar meny:

Forrett: Hjemmelaget ferskost serveres med saltbakte gulbeter, honning, krutonger tilsmakt aukrust-urter og pipeløk
(Allergener: melk, egg, hvetemel,sulfitt)

Hovedrett: Grillet sommerkål garneres med selleri, syltet østersopp, glasert småløk, saltbakte poteter og eplevinagrette.
(Allergener: selleri, sulfitt og melk)

Dessert: Anismarinerte bringebær med yoghurt fra Avdem gårdsysteri og havresmuler.
(Allergener: havregryn,melk,egg,hvetemel)

Det er egne valg for glutenfri eller vegan meny når du bestiller.

Tider: 1.-4. og 6.-9. august 2025 kl. 17.00
Pris: kr 715,- pr. person

Bestill 3-retters middag her

Bestill Peer Gynt på Gålå her

Høyloftet Restaurant

Høyloftet Restaurant finner du i etasjen over Galleri Låven. Dette er vår mest eksklusive restaurant, med rustikke tømmervegger og fantastisk utsikt utover Gålåvatnet.

Meny:

Forrett: Gravet sik servert med syltet fennikel, purreløkkrem og løkspirer, sikrogn på bokhvete-pannekake med Avdem-rømme og gressløk.
(Allergener: fisk, melk, hvetemel,sulfit)

Hovedrett: Grillet entrecõte av Gullkalv servert med ragu av høyrygg, sopp og eple. Garneres med selleri, glasert småløk, satbakte poteter og timiansjy.
(Allergener: selleri, sulfit og melk)

Oster: Tre typer modne norske oster. Serveres med flatbrød, fiken og rosiner.
(Allergener: melk, gluten)

Dessert: Friske og syltede bringebær fra Moe Gård, med Gudbrandsdalsost-krem og salte hasselnøtter.
(Allergener: nøtter, melk, egg)

Vegetar meny:

Forrett: Hjemmelaget ferskost serveres med saltbakte gulbeter, honning, krutonger tilsmakt aukrust-urter og pipeløk
(Allergener: melk, egg, hvetemel,sulfitt)

Hovedrett: Grillet sommerkål garneres med selleri, syltet østersopp, glasert småløk, saltbakte poteter og eplevinagrette.
(Allergener: selleri, sulfitt og melk)

Oster: Tre typer modne norske oster. Serveres med flatbrød, fiken og rosiner.
(Allergener: melk, gluten)

Dessert: Friske og syltede Bringebør fra Moe Gård med brunost og salte hasselnøtter
(Allergener: nøtter,melk,egg)

Det er egne valg for glutenfri eller vegan meny når du bestiller.

Tider: 1.-4. og 6.-9. august 2025 kl. 16.30
Pris: kr 1.050,- pr. person

Bestill 4-retters middag her

Bestill Peer Gynt på Gålå her

Gudbrandsdalskål i Aslaks Matsmie

Vil du unngå kø i pausen, anbefaler vi deg å forhåndsbestille Gudbrandsdalskål. Da får du sitteplass i Aslaks Matsmie, der varm suppe og drikke står klart i pausen.

Det er bare 220 plasser pr. kveld, så vær tidlig ute!

Får du ikke plass her, kan du uansett bestille pausebestilling som kan plukkes opp utenfor amfiet, eller du kan kjøpte mat og drikke i vårt mattelt. Mer informasjon om meny i matteltet oppdateres nærmere sommeren.

«Gudbrandsdalskål»
Tradisjonell suppe fra Gudbrandsdalen. Her gjør vi kål på spekeskinkeknoken, og koker suppe med byggryn og gule erter. Serveres med flatbrød.
Allergener: lupin, selleri, melkeprotein, gluten (flatbrød)

Valgfri drikke: en enhet øl/vin/mineralvann

Pris: kr 316,- (inkl. billettavgift på kr 26,-)

Bestill Gudbrandsdalskål her

Bestill Peer Gynt på Gålå her

Meny i matteltet

På Peer Gynt Arenaen på Gålå finner du Paa Bordets mattelt. Her tilbys god mat og drikke gjennom hele dagen og til over pausen på Peer Gynt.

Paa Bordet har skjenkebevilling på hele arenaen, så det er ikke tillatt å ha med medbrakt verken på området eller inne i amfiet.

Før forestilling:

Gullkalv - kr 230,-
Langtidsstekt høyrygg i tynnbrød med estragonmajones,saltbakte gulbeter, friterte poteter og salat
Inneholder: Gluten/hvete, sulfitt, sennep og egg

Villtgryte - kr 215,-
Kremet gryte av hjort med rotgrønnsaker, sopp, poteter, bacon og Gudbrandsdalsost.Servert med nyrørte tyttebær og flatbrødInneholder: inneholder: Gluten/hvete, melk, sulfitt og selleri

Saltbakte beter - kr 198,-
Beter bakt i havsalt. Serveres i tynnbrød med salat, friterte poteter og estragondressing.
Inneholder: Gluten/hvete, sulfitt, sennep og egg

Toast - kr 115,-
Ringebuskinke og Kongsgårdost i surdeigsbrød med estragonsennep
Inneholder: Gluten/hvete, sulfitt, sennep, sulfitt, melk og egg

Gudbrandsdalskål - kr 170,-
Tradisjonell suppe fra Gudbrandsdalen kokt på salt kjøtt, erter og byggryn. Serveres med flatbrød.
Inneholder: Gluten av hvete og bygg, selleri, sulfitt og lupin

Bratwurst - kr 88,-
Fra Annis Pølsemakeri i grovt brød
Inneholder: Gluten/hvete i brød og melk

Wienerpølse - kr 56,-
Fra Annis Pølsemakeri i lompe
Inneholder: Gluten/hvete i lompe og melk

Svele - kr 54,-
Nystekt med smør og Gudbrandsdalsost
Inneholder: Gluten/hvete, egg og melk

I pausen (ca. kl. 21.00):

Gudbrandsdalskål- kr 170,-
Tradisjonell suppe fra Gudbrandsdalen kokt på salt kjøtt, erter og byggryn. Serveres med flatbrød
Inneholder: Gluten av hvete og bygg, selleri,sulfitt og lupin

Bratwurst - kr 88,-
Fra Annis Pølsemakeri i grovt brød
Inneholder: Gluten/hvete i brød og melk

Wienerpølse - kr 56,-
Fra Annis Pølsemakeri i lompe
Inneholder: Gluten/hvete i lompe og melk

Svele - kr 54,-
Nystekt med smør og Gudbrandsdalsost
Inneholder: Gluten/hvete, egg og melk

Drikkemeny:

Drikkemeny

Øl fra Lom bryggeri - 0,5l - kr 169,-

Carlsberg 0,5l - kr 126,-

Sommersby pære cider 0,5l - kr 155,-

Frydenlund IPA 0,5l - kr 145,-

Rødvin glass / Hvitvin glass - kr 140,-

Rødvin flaske / Hvitvin flaske - kr 690,-

Klokk & co FRIPA alkoholfri - kr 76,-

Foxy Ginger Beer Klokk&Co alkoholfri - kr 76,-

Carlsberg Free, alkoholfritt 0,33l flaske - kr 76,-

Kaffe - kr 40,-

Brus / vann 0,5l - kr 55,-

Meny i Løken Bar

Nede på stranden vil vi i år ha Løken bar, hvor Paa Bordet vil stå for serveringen.

Mat

Løksuppe - 155,-

Gratinert toast med Brimi sæterost

Inneholder: gluten av vhete, melk og selleri

Salt snacks - 50,-

Drikkemeny:

Øl fra Lom bryggeri - 0,5l - kr 169,-

Carlsberg 0,5l - kr 126,-

Sommersby pære cider 0,5l - kr 155,-

Frydenlund IPA 0,5l - kr 145,-

Rødvin glass / Hvitvin glass - kr 140,-

Rødvin flaske / Hvitvin flaske - kr 690,-

Klokk & co FRIPA alkoholfri - kr 76,-

Foxy Ginger Beer Klokk&Co alkoholfri - kr 76,-

Carlsberg Free, alkoholfritt 0,33l flaske - kr 76,-

Kaffe - kr 40,-

Brus / vann 0,5l - kr 55,-

Flere arrangementer

Peer Gynt på Gålå

Siste sjanse til å se Mads Ousdal som Peer Gynt - sett av over 70.000 publikummere! Sikre deg billett nå.
Dato
1.-9. august 2025

Festivalutstilling 2025

Per Fronth er en av Norges mest profilerte og anerkjente kunstnere. Nå skal han stille ut i Galleri Låven.
Dato
1.-9. august 2025

Verdensborger

En helårs utendørs utstilling som løfter frem tidligere vinnere av Peer Gynt-prisen
Dato
Hele året (utendørs)