Middag og pauseservering
Lad opp til Peer Gynt-forestillingen i et av våre serveringssteder beskrevet under. Her byr Paa Bordet på deilige 3-4 retters menyer basert på råvarer fra Gudbrandsdalen.
Vil du unngå kø i pausen, anbefaler vi deg å bestille pauseservering. Da står varm suppe og drikke klart i Aslaks Matsmie, og du kan både spare tid og holde varmen.
Vi har skjenkeløyve på hele området, så medbragt alkohol er ikke tillatt verken på publikumsområdet eller inne i amfiet.
- Tid
- Sted
- Dato
Aslaks Matsmie
(scroll nedover på siden for å se meny på Høyloftet Restaurant og pauseservering)
Aslaks Matsmie er et lunt, oppvarmet telt med uformell atmosfære. Ta plass rundt langbordet på benker med saueskinn, og få servert en velsmakende 3-retters middag basert på lokale råvarer.
Meny:
Menyen for 2025 er ikke klar, men dette er menyen som ble servert i 2024 (det tas forbehold om endringer i menyen i 2025):
Forrett: Varmrøkt fjellørret, servert med røbetsalat, eple, kokt egg og urtekrutonger.
(Allergener: fisk, melk, egg, hvetemel og sulfit)
Hovedrett: Kremet viltgryte med rotgrønnsaker, sopp, bacon og Gudbrandsdalsost. Serveres med mandelpotetpuré, nyrørte tyttebær og flatbrød.
(Allergener: selleri, sulfit og melk, samt gluten i flatbrød)
Dessert: Fløtepudding av økologisk Rørosfløte tilsmakt med vanilje. Serveres med solbær og smuldredeig av havregryn.
(Allergener: havregryn, melk, egg og hvetemel)
Det er egne valg for glutenfri eller vegan meny når du bestiller.
Tider: 1.-4. og 6.-9. august 2025 kl. 17.00
Pris: kr 689,- pr. person
Prisen gjelder ved bestilling høsten 2024. Forbehold om prisjustering ved bestilling etter 1. januar 2025.
Høyloftet Restaurant
Høyloftet Restaurant finner du i etasjen over Galleri Låven. Dette er vår mest eksklusive restaurant, med rustikke tømmervegger og fantastisk utsikt utover Gålåvatnet.
Meny:
Menyen for 2025 er ikke klar, men dette er menyen som ble servert i 2024 (det tas forbehold om endringer i menyen i 2025):
Forrett: Varmrøkt ørret fra Gålåvatnet, servert med med syltet fennikel, purreløkskrem og surdeigstoast.
(Allergener: fisk, melk, hvetemel og sulfit)
Hovedrett: Ytrefilet av ungfe. Serveres med ragu av høyrygg, sopp og eple, og garneres med selleripuré, glaserte småløk, satbakte Solørpoteter og timiansjy. (Allergener: selleri, sulfit og melk)
Oster: Modne norske oster. Serveres med flatbrød, fiken og rosiner.
(Allergener: melk og gluten)
Dessert: Friske og syltede bringebær fra Moe Gård, med Gudbrandsdalsost-krem og salte hasselnøtter.
(Allergener: nøtter, melk, egg)
Det er egne valg for glutenfri eller vegan meny når du bestiller.
Tider: 1.-4. og 6.-9. august 2025 kl. 16.30
Pris: kr 995,- pr. person
Prisen gjelder ved bestilling høsten 2024. Forbehold om prisjustering ved bestilling etter 1. januar 2025.
Pauseservering i Aslaks Matsmie
Vil du unngå kø i pausen, anbefaler vi deg å forhåndsbestille pauseservering. Da får du sitteplass i Aslaks Matsmie, der varm suppe og drikke står klart i pausen.
Det er bare 220 plasser pr. kveld, så vær tidlig ute!
Får du ikke plass her, kan du uansett bestille pauseservering som kan plukkes opp utenfor amfiet, eller du kan kjøpte mat og drikke i vårt mattelt. Mer informasjon om meny i matteltet oppdateres nærmere sommeren.
«Gudbrandsdalskål»
Tradisjonell suppe fra Gudbrandsdalen. Her gjør vi kål på spekeskinkeknoken, og koker suppe med byggryn og gule erter. Serveres med flatbrød.
* Inneholder: lupin, selleri, melkeprotein, gluten (flatbrød)
Valgfri drikke: en enhet øl/vin/mineralvann
Pris: kr 290,-
Prisen gjelder ved bestilling høsten 2024. Forbehold om prisjustering ved bestilling etter 1. januar 2025.
Meny i matteltet
På Peer Gynt Arenaen på Gålå finner du Paa Bordets mattelt. Her tilbys god mat og drikke gjennom hele dagen og til over pausen på Peer Gynt.
Paa Bordet har skjenkebevilling på hele arenaen, så det er ikke tillatt å ha med medbrakt verken på området eller inne i amfiet.
Menyen for 2025 er ikke klar, men her kan du se meny og priser i matteltet i 2024:
Før forestilling:
Urtestekt økologisk kylling fra Hovelsrud gård - kr 230,-
i tynnbrød med ramsløkdressing, salat, potet og saltbakte gulbeter
Inneholder: Gluten/hvete, sulfitt, sennep og egg
Grillet biffburger - kr 225,-
med Brimi sæterost, potetbrød, epledressing, grønnkål og rødløk
Inneholder: Gluten/hvete, melk, sulfitt, sennep og egg
Selleriburger - kr 198,-
med potetbrød, epledressing, grønnkål og rødløk
Inneholder: Gluten/hvete, sulfitt, sellerirot
Saltbakte beter i tynnbrød - kr 198,-
med salat, potet og ramsløkdressing
Inneholder: Gluten/hvete, sulfitt, sennep og egg
Gudbrandsdalskål med flatbrød - kr 163,-
Tradisjonell suppe fra Gudbrandsdalen kokt på salt kjøtt, erter og byggryn
Inneholder: Gluten/hvete, selleri,sulfitt og lupin
Merguezpølse fra Annies pølsemakeri i grovt brød - kr 87,-
Inneholder: Gluten/hvete (i brød)
Wienerpølse i lompe - kr 48,-
Inneholder: Gluten/hvete i lompe
Pinnevaffel fra Galåvolden Gård på Røros med trollkrem - kr 78,-
Inneholder: Myse (melk), gluten/hvete, bygg, og egg
Nystekt svele med smør og Gudbrandsdalsost - kr 52,-
Inneholder: Melk, hvete, egg
Anitras appelsin- og mandelkake - kr 52,-
Inneholder: Egg, melk
I pausen (ca. kl. 21.00):
Gudbrandsdalskål med flatbrød - kr 163,-
Tradisjonell suppe fra Gudbrandsdalen kokt på salt kjøtt, erter og byggryn
Inneholder: Gluten/hvete, selleri,sulfitt og lupin
Merguezpølse fra Annies pølsemakeri i grovt brød - kr 87,-
Inneholder: Gluten/hvete (i brød)
Wienerpølse i lompe - kr 48,-
Inneholder: Gluten/hvete i lompe
Nystekt svele med smør og Gudbrandsdalsost - kr 52,-
Inneholder: Melk, hvete, egg
Anitras appelsin- og mandelkake - kr 52,-
Inneholder: Egg, melk
Drikkemeny:
Drikkemeny
Øl fra Lom bryggeri- Peer Gynt / Mor Åse 0,5l - kr 159,-
Carlsberg 0,5l - kr 122,-
Sommersby pære cider 0,5l - kr 151,-
Frydenlund ipa0,5l - kr 142,-
Rødvin glass / Hvitvin glass - kr 125,-
Rødvin flaske / Hvitvin flaske - kr 625,-
Klokk & co FRIPA alkoholfri - kr 72,-
Foxy Ginger Beer Klokk&Co alkoholfri - kr 72,-
Carlsberg Free, alkoholfritt 0,33l flaske - kr 65,-
Kaffe - kr 40,-
Brus / vann 0,5l - kr 52,-