Gå til hovedinnhold

Peer Gynt-toget

Sikre deg plass på direktetoget tur-retur fra Oslo S, Lillestrøm eller Hamar til Peer Gynt på Gålå (inkl. buss Vinstra-Gålå). Dagsturen varer 12-15 timer inkl. transport og Peer Gynt-teater.

Pris fra

Urpremiere: chartertog/buss til Peer Gynt på Gålå

Vi er stolte over å kunne presentere et helt nytt tilbud i samarbeid med SJ Norge for deg som har lyst til å reise klimasmart og se Peer Gynt på Gålå, men ikke har anledning til å overnatte i regionen:

Bli med på dagstur med Peer Gynt chartertog 4. og 11. august

Det folierte Peer Gynt-toget vil ha egen avgang tur/retur Peer Gynt på Gålå på premieren fredag 4. august, og til forestillingen fredag 11. august.
Du kan bli med toget fra Oslo S, Lillestrøm eller Hamar.

På Vinstra står det klar en buss for å frakte deg opp på arenaen ved Gålåvatnet. Etter endt forestilling står bussen nok en gang klar til å kjøre deg ned til stasjonen hvor Peer Gynt-toget venter på din ankomst. Deretter setter det kursen tilbake mot Oslo. Kan det bli enklere enn det?

Artikkelen fortsetter etter videoen fra lanseringen av Peer Gynt-toget (film: Frys film/Båd Gundersen).

Bestill plass på chartertoget nå

Det er kun 200 plasser på hvert tog, så her gjelder det å sikre seg plass tidlig! Samle familien, vennegjengen eller kollegaene og bli med på en klimasmart og komplett Peer Gynt-opplevelse!

Bestill billett på toget og til Peer Gynt på Gålå

En klimasmart og komplett Peer Gynt-opplevelse på 12-15 timer

Slik blir programmet for Peer Gynt-opplevelsen med chartertoget:

 • Fra kl. 12:40: Egne Peer Gynt-verter ønsker dere velkommen ombord sammen med SJ Norges trivelige togpersonale. Det blir noen overraskelser på toget underveis!
 • Kl. 12:52: Toget har avgang fra Oslo S kl. 12:52, og har også påstigning på Lillestrøm kl. 13:02 og Hamar kl. 14:18. Kafèvogna er åpen hele turen.
 • Kl. 16:20 ankommer Peer Gynt-toget Vinstra stasjon. Der står det busser klare for å frakte deg direkte til Peer Gynt-arenaen på Gålå.
 • Ca kl. 17:00 ankommer bussene Peer Gynt-arenaen på Gålå. Her har du god tid til å besøke kunstutstillingen, spise middag i restauranten eller kjøpe deg mat og drikke i matteltet, gå en liten tur og få med deg introduksjoner før teateret.
 • Kl. 20:00: Peer Gynt på Gålå med Aksel Hennie i tittelrollen. Har du ikke kjøpt billett til forestillingen enda? Da kan du kjøpe både tog- og teaterbillett i ett.
 • Ca. kl. 21.00: Til teaterpausen kan du forhåndsbestille pauseservering. Da får du varm suppe som står og venter på deg inne i vårt oppvarmede restauranttelt.
 • Ca. kl. 23.15: Umiddelbart etter at forestillingen er slutt står bussene klare for å frakte deg ned til Vinstra stasjon, der Peer Gynt-toget venter på deg. Så er det bare å ta plass, la inntrykkene fra forestillingen synke inn og nyte togturen hjemover.
 • Kl. 00:15 har toget avgang fra Vinstra stasjon, og ankommer Hamar kl. 02:28, Lillestrøm kl. 03:33 og Oslo S kl. 03:50.
  Kafèvogna er åpen også på hjemturen så du kan kjøpe deg nattmat og noe godt å drikke. Våre verter er med på togturen hjem også.

Hele opplevelsen tar 12-15 timer, og prisen for både tog, buss og Peer Gynt-billett er kr. 1990,-. Enkelt og klimasmart!

Bestill plass på chartertoget nå

Det er kun 200 plasser på hvert tog, så her gjelder det å sikre deg plass tidlig! Samle familien, vennegjengen eller kollegaene og bli med på en komplett Peer Gynt-opplevelse!

Bestill billett på toget og til Peer Gynt på Gålå

Priser

Prisene er pr. person:

 • Chartertog med buss videre tur/retur Peer Gynt på Gålå: kr. 1.245,-
  Prisen er lik uansett om du er med fra Oslo, Lillestrøm eller Hamar, og om du ønsker transport bare èn vei. Ingen rabatter.
 • Peer Gynt på Gålå: kr. 745,- / Barn 3-12 år: kr 375,-
  Du må ha kjøpt billett på forhånd, forestillingene er normalt utsolgt
 • 3-retters middag i Aslaks Matsmie: kr. 649,-
  Forhåndsbestilling anbefales, begrenset antall plasser
 • Pauseservering: varm suppe med en enhet drikke servert innendørs: kr. 250,-.
  Forhåndsbestilling anbefales, begrenset antall plasser