Bli med i Peer Gynt-familien

Vil du være med som frivillig og bli en del av vår store Peer Gynt-familie? Les mer om hvorfor andre er med her!

I vår store Peer Gynt-familie trenger vi hyttefolk, bygdafolk og alle andre som har lyst til å bidra under gjennomføringen av kulturfestivalen Peer Gynt.

Vi trenger frivillige som vertskap og billettører, til salg av produkter i vår butikk, oppgaver bak  scenen eller på scenen, så her kan  du selv velge hvilke oppgaver du har  mest lyst til å jobbe med!

– Å være frivillig har gitt meg en tilleggsdimensjon til hyttelivet

Blant de som bidrar som frivillige på kulturfestivalen Peer Gynt, er det både bygdafolk, tilreisende og hytteinnbyggere. Turid Fjeld og  Jon H. Johnsen Haugs har begge hytte på Gålå, og vi har spurt dem hvorfor de er med og hva de føler de får igjen:

– Da jeg gikk over fra å leie til å eie på Gålå, visste jeg at jeg kom til å være her mer og da ønsket jeg også å bli bedre kjent med bygda og få en annen tilhørighet enn bare være hytteeier. Det har jeg fått gjennom Peer Gynt. Her har jeg truffet mange flotte, engasjerte folk – folk fra ulike miljø, folk i alle aldre –  med et felles prosjekt, bidra til at PeerGynt Kulturfestivalen  gjennomføres med stil og humør.   Å være med som frivillig har gitt meg en tilleggsdimensjon til  hyttelivet jeg ikke ville vært foruten.

Frivillig og hytteeier på Gålå Turid Fjeld

 

Andre nyheter

Se alle nyheter

Husk å bestill overnatting nå!

Har du bestilt billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten Ved Rondane, og trenger et sted å bo? Se våre overnattingspartnere her!

Gi din tilbakemelding