Høgfjellskonserten ved Rondane

Den årlige avslutningskonserten under Peer Gynt-stemnet er et møte mellom mektig musikk og mektig natur. Det er intet unntak i 2021!

 

høgfjellskonsterten ved Rondane
Høgfjellsscena ved Rondane, med Rondane som kulisser (Foto: Arne Hernæs)

Kjetil Bjerkestrand er musikalsk ansvarlig for årets Høgfjellskonsert, og med seg på scenen har han et stjernelag som vil presentere Peer Gynt-musikken i både klassisk og rocket tapning;

TrondheimSolistene og Ragnhild Hemsing
Ingeborg Gillebo
Tora Dahle Aagård
Kjetil Bjerkestrand

-Vi skal presentere Peer Gynt-musikken på mange ulike måter; fra originalt slik Grieg skrev den, til en rocket versjon av Solveigs sang og en swing’ete og groovet versjon av Dovregubbens Hall. I tillegg får vi møte Ragnhild Hemsing og TrondheimSolistene som utforsker det spennende skjæringspunktet mellom folkemusikk og klassisk musikk i Griegs Peer Gynt-musikk. Dette gleder jeg meg veldig til å presentere for publikum, sier Kjetil Bjerkestrand.

Ta plass i lyngen, la blikket hvile på Rondanes mektige topper og nyt en konsert utenom det vanlige. Midt i mot Rondane, ca. 900 m.o.h., vil noen av Norges beste musikere innta Høgfjellsscenen ved Rondane.

Prioritert kø – slipp inn først
De 500 første billettkjøperne slipper inn først i prioritert kø.

«Å sitte med utsikt over Rondane samtidig som man lytter til storslått og vakker musikk er en unik opplevelse. Scenen er plassert i et naturlig amfi, noe som gjør at det føles både intimt og storslått på en gang!» – Gjest 2019

Bestill billett her

 

Gi din tilbakemelding