Peer Gynt på Gålå 2021

Takk for i år! Se bilder, anmeldelser og kommentarer fra gjester her.

Årets Peer Gynt-forestilling fikk strålende mottagelse!

Se rykende ferske bilder tatt av vår faste fotograf Bård Gundersen her

– Ikke gå glipp av denne sjansen!

GD´s anmelder Live Sætre kommer med en klar anbefaling: «Publikum som ikke var der i fjor, har nå sin siste sjanse til å få med seg denne eventyrlige visuelle scenografien. Det var en helt utrolig magisk forestilling som hadde premiere på Gålå denne fredagskvelden. Vannspeilet som Snøhetta konstruerte til oppsetningen i 2019, brukes for andre og siste gang. Publikum som ikke var der i fjor, har nå sin siste sjanse til å få med seg denne eventyrlige visuelle scenografien.»

Les anmeldelsen her (bak betalingsmur)

Begeistret helseminister og generalsekretær i DNT

Dølen var til stede og snakket med flere i  premierepublikummet. Blant  dem var helseminister Bent Høie og ektemann og generalsekretær i Den Norske Turistforening Dag Terje Klarp Solvang. – Dette er første gang vi er her og ser dette. Det er helt fantastisk, sier Høie til Dølen under pausen halvveis i forestillinga. – Det er kjekt å se folk tilbake og sammen på et slik arrangement.

– Det var mer spektakulært enn vi hadde sett for oss

GD har også en bildeserie med kommentarer fra publikum og mange bilder fra forestillingen. Her er noen av kommentarene fra publikum som var til stede på premieren (sitat fra GD):

– Det er så bra at jeg blir satt ut
– Jeg syns alltid det er like gøy å komme tilbake å se det. Det er hyggelig å få se det på forskjellige måter.
– Det var mer spektakulært enn vi hadde sett for oss

Blant publikum kunne man også finne kunnskapsminister Guri Melby som lenge har gledet seg til å oppleve teateret. – Jeg er jo norsklærer og opptatt av Ibsen, så dette har jeg gledet meg til, sa Melby til GD.

 

 

 

 

 

Andre nyheter

Se alle nyheter

Husk å bestill overnatting nå!

Har du bestilt billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten Ved Rondane, og trenger et sted å bo? Se våre overnattingspartnere her!

Gi din tilbakemelding