Gå til hovedinnhold

Kulturfest

Det blir KULTURFEST i Vinstrahallen, når Nord-Fron kommune og kulturfestivalen Peer Gynt slår sine prisutdelinger sammen og lager en festkveld for å hedre både Nord-Fron kommunes kulturprisvinner, Årets Peer Gynt, Lise Klaveness og Årets Vehl-Per, Torill Beitdokken.

Pris fra
Tid
Sted
Dato

Fredag 20. oktober blir det KULTURFEST i Vinstrahallen, når Nord-Fron kommune og kulturfestivalen Peer Gynt slår sine prisutdelinger sammen og lager en festkveld for å hedre både Nord-Fron kommunes kulturprisvinner, Årets Peer Gynt, Lise Klaveness og Årets Vehl-Per, Torill Beitdokken.

De to sistnevnte skulle motta sine priser under Peer Gynt-festen i august som måtte utsettes grunnet ekstremværet. Hvem som får årets kulturpris avgjøres i formannskapet i Nord-Fron kommune 13. september.

Bestill billett til Kulturfest

- Det var aldri et alternativ å ikke hylle prisvinnerne, og vi er utrolig glade for at vi kan skape en skikkelig kulturfest sammen med Nord-fron kommune når de skal dele ut sin kulturpris, sier May Brit Støve, adm.dir. i Peer Gynt AS. – Vi håper mange kommer for å bli med på festen og hyllesten av de verdige prisvinnerne, fortsetter hun.

- Dette er vinn-vinn for både oss og kulturfestivalen Peer Gynt, og gode samarbeid er alltid inspirerende, sier Erik Tøftestuen som er tjenesteleder for kultur i Nord-Fron kommune og prosjektleder for Kulturfesten. - Planleggingen av Kulturfesten er godt i gang, og med Vegard Moshagen som kunstnerisk ansvarlig og produsent er vi trygge på at det blir et flott program. Vi kan røpe at Ellen Horn skal være programleder, og at prisvinnerne Lise Klaveness, Torill Beitdokken og årets kulturprisvinner kommer. Nå jobber vi med de siste detaljene, og skal snart dele hvem som står på scenen med dere, fortsetter han.

KULTURFEST i Vinstrahallen
Fredag 20. oktober kl. 19.30
Inngang: kr. 200,-. Gratis inngang for alle under 20 år.

Bestill billett til Kulturfest

Les mer:

Om Nord-Fron kommune sin kulturpris

Om Peer Gynt-prisen og tidligere prisvinnere

Om Vehl-Per prisen og tidligere prisvinnere