Solveig-og-peer-av-runi-langum
Solveig og Peer Gynt av Runi Langum (Foto: Runi Langum)
Dato
tirsdag 27. juli
Tid
11.00 - 17.00
Gå til Facebook-event
Legg i kalender:

Peer Gynt-utstillingen 2021 | Runi Langum

Velkommen til utstilling med en av Norges aller fremste tegnere på Galleri Låven – rett ved Friluftsscenen på Gålå.

Runi Langum er tegner og grafiker, kjent for sin særegne og fartsfylte strek. Motivkretsen består av mennesker/natur og er framstilt med vare flytende streker satt i kontrast mot ekspressive anslag.

– Vi er så stolte og glade for at det er nettopp Runi Langum som skal stille ut hos oss i sommer, sier en storfornøyd kunstnerisk leder Ellen Horn. – Runis hovedinspirasjon som kunstner er dans, noe som passer perfekt i forlengelse av at vi bruker denne kunstformen så aktivt i den nye forestillingen.

Runi Langum skulle egentlig være Peer Gynt-utstiller i 2020, men utstillingen ble som Peer Gynt-forestillingen utsatt til 2021. Under kan du se video fra lanseringen i oktober 2019, da kunstnerisk leder Ellen Horn presenterte Runi Langum som Peer Gynt-kunstner.

Utstillingen er i samarbeid med Galleri Zink, og kan oppleves i Galleri Låven på Gålå under hele Peer Gynt-stemnet 2021.

Runi Langum deltok også på samleutstillingen i Galleri Låven sommeren 2020. Der hadde hun blant annet med to bilder fra den kommende utstillingen; Solveig og Peer Gynt:

Solveig og Peer Gynt av Runi Langum (Foto: Runi Langum)

Galleri Låven ligger i første etasje i denne låven på Peer Gynt-arenaen ved Gålåvatnet (Foto: Bård Gundersen)