Gå til hovedinnhold

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Her finner du våre betingelser for kjøp av billetter eller varer på nett.

Betaling med kredittkort
Når bestillingen er bekreftet er også kredittkortbetaling godkjent og kortet vil bli belastet hele beløpet. De kredittkort som aksepteres er Visa og Mastercard.

Bestillingsbekreftelse billetter
Du mottar en e-post med ordrebekreftelse med informasjon om hva som er bestilt og selve nettbillettene, hvor hver nettbillett ligger som vedlegg på denne e-posten (disse nettbillettene er selve billettene og brukes direkte i inngangen til arrangementene).

Ikke mottatt epostbekreftelse?
Dersom du ikke mottar epostbekreftelse umiddelbart etter bestilling, sjekk om denne kan ha lagt seg i innboksen for useriøs post/spamfilter.

Reklamasjoner
Eventuelle reklamasjoner må fremsettes umiddelbart til Peer Gynt as på post@peergynt.no. Krav om erstatning må meddeles Peer Gynt as skriftlig senest 7 dager etter arrangementet.

Angrerett/avbestilling
Angrerettlovens kapittel 5 §19 tar for seg begrensninger i angrerettloven. Punkt b sier at "Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selger ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom". Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel kino-, konsert- og flybilletter og gjelder alle produkter. I slike tilfeller er man i stedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder.

Avbestillingsregler
Du kan avbestille kjøpte nettbilletter innen 24 timer etter kjøpstidspunktet på Min side dersom de ikke allerede er tatt i bruk eller det er mindre enn 48 timer til arrangementet starter. Er det mindre enn 48 timer til arrangementet starter, kan ikke billettene avbestilles.

Ellers er det ingen avbestilling eller refusjon. Eneste unntak er dersom arrangør avlyser forestillingen.

Forbehold
Peer Gynt as kan ikke stå til ansvar for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll.

Forestillingene kan bli avlyst ved kraftig lyn og torden, samt andre uforutsette hendelser som ligger utenfor vår kontroll. Dersom arrangør avlyser forestillingen, vil billetter bli refundert etter nærmere info.

Force majeure
Peer Gynt as kan avlyse eller avbryte en et arrangement/forestilling på grunn av force majeure, som forstås med krig, opptøyer, streik, lockout, olje- og bensinrasjoneringer, grenselukkinger, epidemier, natur- og forurensingskatastrofer eller lignende hendelser.

Ved force majeure er Peer Gynt as forpliktet til snarest å underrette kundene. Kundene vil i disse tilfeller ikke ha krav på noen godtgjørelse eller tilbakebetaling av innbetalt beløp.