Gå til hovedinnhold

Butikk

Unike merkevarer på Peer Gynt-arenaen på Gålå.

I Peer Gynt-butikken vår på Gålå vil du finne våre helt egne merkevarer. Vi har i samarbeid med designerne Anne Slaaen og Wenche Lyche utviklet egne produkter i tråd med vårt mål om å være en bærekraftig organisasjon. Velkommen inn!

Unike kvalitetsprodukter i bærekraftige materialer

Anne og Wenche har designet og valgt ut råvarer som har minst mulig påvirkning på miljøet og naturen rundt oss. De har også hatt all kommunikasjon i produksjonsprosesser, der 90% foregår i EU - med verdens strengeste miljølovgivning.

Du kan glede deg til kvalitetsprodukter i 100% ull, bambus, og økologisk bomull. Det er også redesign av varer fra vårt lager, og nydelige ullpledd fra vår faste leverandør Spinnerigården.

Håndverkeren Wenche Lyche har også noen egenproduserte godbiter i skinn spesialdesignet for butikken vår, og ikke minst får du muligheten til å kjøpe såkalte limited edition-produkter.

Det meste du finner hos oss i Peer Gynt-butikken er bare å finne nettopp her. Vi tar bærekraft på alvor og gleder oss til å vise deg vårt rykende ferske produktspekter på Gålå.

Om designerne Anne Slaaen og Wenche Lyche

Anne Slaaen

Kreativ Leder, Team Kameleon AS

Anne har i en årrekke arbeidet som designer med egne kolleksjoner under merkevaren Kameleon, og spesialdesignet for blant annet Lindmo på NRK. Hun eier eget atelier med fokus på bærekraft i alt fra HMS, til tekstiler og kvalitetsprodukter. Hun har et team på 30 ansatte skreddere og håndverkere i Litauen, EU. Hennes kunder spenner fra Det Kongelige Hushold- Klimahuset - Norsk Flid Husfliden - Eva Lie Design og en rekke andre. Hun er også bærekraftansvarlig for REV Ocean AS.

Du kan lese mer om Anne her

Wenche Lyche

Designer og førsteamanuensis ved Oslo Met

Wenche Lyche er en kjent norsk designer med lang erfaring innen alt fra skreddersøm og mote til sportsklær. Hun jobber i tillegg som professor ved Oslo Met og eier firmaet Yellow Wagtail. Wenche har designet for alt fra kongelige til Expo Norge Shanghai, holdt utstillinger i inn og utland og arbeidet som senior designer i Bjørn Dæhli. Hun har også arbeidet i feltet mote/kunst med oppdrag for bl.a Norges Bank. Hun arbeider nå hovedsakelig med tilbehør som skinn og trykk, og er en meget habil håndverker med egen nettbutikk. Wenche har også egenprodusert limited edition-varer til Peer Gynt-butikken.

Du kan lese mer om Wenche Lyche her