Gå til hovedinnhold

Internasjonaltpublikum

Internasjonalt publikum

Teaterstykket «Peer Gynt» ved Gålåvatnet er godt tilrettelagt for et internasjonalt publikum gjennom engelsk/tysk og UNG introduksjon, og audio guide på engelsk under forestillingen.

Et drama i fjellene

På utendørsscenen ved Gålåvatnet fremføres Henrik Ibsens «Peer Gynt» med musikk inspirert av Edvard Griegs originale teatermusikk. Temaet er universalt, og i samspill med med norsk drama, musikk og natur, kan stykket engasjere og underholde gjester fra hele verden.

Stykket fremføres i Peer Gynts rike, der historiene om ham kom fra: Gudbrandsdalen. «Peer Gynt» er et av Norges mest internasjonalt kjente drama, og settes opp på teater over hele verden.

Ibsen skrev «Peer Gynt» på norsk, og stykket fremføres på sitt morsmål. På samme måte som i operaer og på konserter trenger man ikke forstå hvert ord for å nyte forestillingen. Stykket er godt tilpasset et internasjonalt publikum gjennom introduksjoner, sammendragshefter og audio guider.

For et verdenspublikum

I 2022 vil vi tilby introduksjoner på norsk, engelsk/tysk og UNG intro på arenaen kl. 18.30. Introduksjonen er inkludert i billetten.

Det vil også være mulig å leie audioguide som spiller av et handlingssammendrag på engelsk før hver scene. Pris for leie er kr 100,-. Audioguide kan forhåndsbestilles til post@peergynt.no.