Gå til hovedinnhold

Oftestilte spørsmål

Ofte stilte
spørsmål

Her har vi satt sammen en liste over ofte stilte spørsmål fra gjester som skal på kulturfestivalen Peer Gynt. Klikk på et av spørsmålene for å se svar. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, kan du alltid skrive til oss på post@peergynt.no.

Forestillingen starter i 2024 kl. 19.30 og varer til ca. kl. 23.00. Det er 30 minutters pause ca. kl. 21.00.

Før forestillingen er det mye som skjer på arenaen, med festivalmusikere, introduksjoner, utstillinger og godt utvalg av mat og drikke. Se alt som skjer her.

Vi anbefaler deg å forrhåndsbestille servering til pausen, for å unngå kø. Suppe og drikke som står klart innendørs i Aslaks Matsmie kan bestilles her

Du vil motta en link for forhåndsbestilling av annen mat og drikke til pausen som plukkes opp i matteltet samme dag du skal på forestilling.

Den norske introduksjonen til Peer Gynt på Gålå er på «Stabburstrappa» på publikumsområdet på Gålå.

Engelsk, tysk og UNG intro er på Løken scene.

Se komplett program her

Ja! Du kan reservere bord i en av våre restauranter. Det er begrenset antall plasser begge steder, så forhåndsbestilling anbefales.

Les mer om serveringsstedene her hvor du også vil finne oppdatert informasjon og link til bestilling.

Ja, du kan forhåndsbestille pauseservering. Det kan du gjøre her.

Nei, det er ikke mulig. Det er heller ikke anbefalt å ha med små barn på forestillingen som varer 3 time utendørs på fjellet.

Det er heller ikke mulig å stå bakerst i amfiet med barnevogn.

Nei, det er dessverre ikke mulig å ha med hund på teateret.

Ja, det er ryggstøtte på alle benker i amfiet på Gålå. Sitteunderlag, pledd, regnponcho og mye mer kan kjøpes i butikken vår på Gålå om du ikke har med. Se for øvrig pakkeliste.

Det er ikke tillatt å nyte medbragt alkohol, da vi har skjenkeløyve på hele området. Vi har et variert utvalg av mat og drikke, og bar med alle rettigheter. Du kan se menyen her.

Nei, det er ikke tillatt med paraply på noen av våre utendørs forestillinger. Vi selger gode regnponchoer i butikken som anbefales for å stenge ute både vind og regn.

Ja, vi har egen rullestolrampe både i amfiet på Gålå og på Rondane Høgfjellsscene.


Rullestolplass med plass for ledsager bestilles på tel. 959 00 770. Det er også handicaptoalett på Gålå, og egen handicap-parkering.


Vi aksepterer ledsagerbevis. Les mer om dette under Tilgjengelighet.

Ja, vi har god kapasitet for parkering. Det må beregnes 5-10 min. å gå fra parkeringen på Gålå. Prisen for parkering er kr 100,- pr. bil/kr 200,- pr. buss. Ved gangbesvær; ta kontakt med første parkeringsvakten for evt. å kunne gå av ved inngangen.

Ja! Vi trenger mange frivillige for å gjennomføre kulturfestivalen Peer Gynt, og vil gjerne ha deg med på laget!


Les mer om hvordan du kan registrere deg som frivillig og hvilke goder du får under Frivillig.

Vi samarbeider med en rekke overnattingsbedrifter i hele regionen. Under overnatting kan du se en oversikt over våre samarbeidspartnere, hva som inngår i deres Peer Gynt-pakke og priseksempel. Overnatting bestilles direkte til overnattingsstedet.

Erfaringsmessig blir det kaldt utpå kvelden, så vi anbefaler ull innerst og vindtett ytterst. Det er lurt å ha med et ekstra lag klær. Vi har skiftebod for damer på Gålå. I souvenirteltet kan du kjøpe bl.a. pledd, sitteunderlag, caps, buff og gode regnponchoer – som gir god beskyttelse uansett om det ikke regner.

Se oversikt her over hva du bør ha på deg og hva du bør ha med i sekken under Pakkeliste.

Under program kan du se programmet dag for dag under kulturfestivalen Peer Gynt.

Peer Gynt på Gålå er godt tilrettelagt for et internasjonalt publikum gjennom engelsk/tysk introduksjon og audio guide under forestillingen.

Les mer under Internasjonalt publikum.

JA, det rekker du fint! Høgfjellskonserten Ved Rondane starter kl. 13.00 og varer ca. en time. Peer Gynt på Gålå starter kl. 20.00. Fra Kvamsfjellet til Peer Gynt-arenaen på Gålå bruker du ca. 50 minutter med bil.

Billetter

Her finner du ofte stilte spørsmål om billetter:

Det holder at du viser fram billetten din på mobil. Det er også et miljøvennlig anternativ!

Det kan legges ut noen restplasser, så følg med! Det er dessverre IKKE mulig å sette seg på noen venteliste eller motta varsel når flere billetter eventuelt legges ut.

Ledige billetter selges ved inngangen på alle arrangement. Vi anbefaler at du kjøper på forhånd, både for å slippe å stå i kø og for å være sikret plass. På Peer Gynt på Gålå nummererte plasser.

Nei, kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. Dersom du ikke kan benytte billetten på grunn av sykdom, anbefaler vi at du benytter din reiseforsikring.

Gå inn på «Min side» og last ned billetten din på nytt. Om det ikke går, kontakt oss på tel. 959 00 770 så hjelper vi deg.

Høgfjellskonserten Ved Rondane

Høgfjellsscena ved Rondane ligger rett overfor Rondablikk Høgfjellshotell på Kvamsfjellet.

Søk opp Rondablikk Høgfjellshotell i Google.

Merk: Det er ca. 20 minutter å gå fra parkeringsplassen nedenfor hotellet opp til scenen. Vi åpner portene kl. 12.00, og konserten starter kl. 13.00. Beregn god tid.

Ja, det rekker du fint! Høgfjellskonserten Ved Rondane starter kl. 13.00 og varer ca. en time. Peer Gynt på Gålå starter kl. 20.00.

Fra Kvamsfjellet til Peer Gynt-arenaen på Gålå bruker du ca. 50 minutter med bil.

Vi anbefaler alle å ha med sitteunderlag (også de som har plass på benk). De som har plass i lyngen kan ha med lav campingstol om ønskelig. Konserten foregår på fjellet, så vi anbefaler varme klær.

Det er ikke bare konserten som er verdt å oppleve på Kvamsfjellet. Fjellet rommer så mye mer! Her har vi samlet noen tips!