Gå til hovedinnhold

Bestillbilletter

Bestill billetter

Velkommen til kulturfestivalen Peer Gynt 2024! Billettlinker legges ut her så snart salget til de ulike arrangementene er åpnet.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert når nyheter lanseres og forhåndssalg åpnes.

Gruppebestilling

Skal du bestille billetter til en gruppe, ta kontakt med booking- og billettansvarlig Malin Svendsen på tel. 95900770 / malin.svendsen@peergynt.no.

Kulturfest 20. oktober 2023

Kulturfest med prisutdeling til Årets Peer Gynt, Lise Klaveness, Årets Vehl-Per, Torill Beitdokken og Nord-Fron kommunes kulturprisvinner.

Arrrangementet er i Vinstrahallen og er i samarbeid med Nord-Fron kommune.

Billett: kr 200,- Gratis for alle til og med 20 år.

Bestill billett til Kulturfest

Peer Gynt på Gålå 2024

1.-10. august 2024

Hvis du skal benytte gavekort må du åpne pdf-vedlegget for å se verdien og koden på gavekortet.

Bestill billett til Peer Gynt på Gålå 2024

Vi har ingen aldersgrense på forestillingen, men det kan forekomme scener med nakenhet, mørke, dramatiske, truende eller sexualiserte scener. Vi anbefaler ikke å ta med barn under 5 år på forestilling – uavhengig av type forestilling. Ellers tar du med ditt barn på eget ansvar. Om du velger å ta med barn på forestillingen, må de klare å sitte rolig og være stille under forestillingen.
Små barn/babyer anbefales ikke å ha med på forestillingen, da de ikke vil klare å være stille i 3 timer. Det er ikke plass til barnevogn i amfiet.
Det er ikke tillatt å ha med hund inn i amfiet.

Gavekort

Gi en Peer Gynt-opplevelse i gave! Du kan kjøpe gavekort med valgfritt beløp. Gavekortet kan brukes til kjøp av billetter til kulturfestivalen Peer Gynt på peergynt.no. Hvis gavekortet ikke dekker hele kjøpesummen kan den som bruker gavekortet betale det resterende. Se billettpriser under.

Bestill gavekort

Min Side

Etter at du har reservert billetter så vil de være tilgjengelig på Min side.

Her logger du inn med brukernavn og passord som du har mottatt på e-post fra Peer Gynt.

Dersom du ikke har mottatt e-post fra oss i innboksen så anbefaler vi å sjekke søppelpost, da flere av våre e-poster havner der.

Trykk her for å komme til Min Side