Frivillig

Det er en glede å kunne invitere tidligere og nye interesserte til et samarbeid om Peer Gynt-stemnet 2019

Vi trenger mange mennesker for å kunne beholde den høye kvaliteten på Peer Gynt-stemnet som vi sammen har fått til så mange ganger før! Her kan du registrere deg som frivillig bidragsyter i Peer Gynt-stemnet 2019. Vi har mange arrangementer i perioden 2. - 11. august.

Dette er en generell registrering og gjelder alle arenaer. For 2019 vil du motta vaktlister på e-post i forkant, og du vil få en leder du kan forholde deg til, på din gruppe. Dette vil sikre bedre informasjonsflyt og du får et navn og telefonnummer å forholde deg til. En god organisering både i forkant og under stemnet er viktig for oss.

Som frivillig i Peer Gynt får du mange fine opplevelser.

I tillegg til det har vi i Peer Gynt satt opp et utvalg av goder som: Rabatterte billetter til Peer Gynt-oppsetningen, fester og samlinger for frivillige, enkelte arrangementer med gratis adgang. Andre arrangementer kan man få et begrenset antall fribilletter til, avhengig av deltagelse.

Vil du være med i kiosk, billett, vertskap, suvenir eller servering - meld deg på her!

 

Vil være med som scenearbeider bak scenen - meld deg på her!

Det er gjennomført audition og aktører på scenen har nå fått informasjon om de er med i 2019. Det er derfor ikke mulig å melde seg på som aktør for sommerens Peer Gynt på Gålå 2019.