Gå til hovedinnhold

Ledigstilling

Ledig stilling

Vi trenger flere gode kollegaer som kan bli med oss på laget og skape en av landets mest spektakulære kulturfestivaler. Vi er en liten, kompetent og dedikert stab på 8 personer gjennom året, som vokser til en organisasjon med 350 frivillige og ansatte om sommeren.

Håndverker

Vi søker etter en selvstendig og allsidig håndverker, med snekkererfaring.

Periode: 1. juni til 30. september.
Arbeidssted: Peer Gynt-arena på Gålå.

Hovedoppgaver er utvendig vedlikehold av bygg, nybygg og annet forefallende arbeid på arenaen.

Assisterende vaktmester

Periode: 15. juni til 18. august.
Arbeidssted: Peer Gynt-arena på Gålå.

Hovedoppgaver er rigging av arenaen i forkant av festivalen (telt, skilting etc.), vaktmestertjenester under festivalen og nedrigg av arena.

Send oss din søknad

Vi oppfordrer også pensjonister til å søke.

Søknad og CV sendes til anne.nilssen@peergynt.no innen 15.mai 2023.

Om kulturfestivalen Peer Gynt

Kulturfestivalen Peer Gynt arrangeres hvert år i august. Hovedproduksjonen er den høyt profesjonelle og teknisk avanserte teaterforestillingen Peer Gynt på Gålå, nå i Per-Olav Sørensens regi og med Aksel Hennie i hovedrollen. I 2022 hadde vi 30 000 gjester og en omsetning på 27 MNOK. Kulturfestivalen Peer Gynt er en av landets fremste leverandører av kultur i natur. Vi er en liten, motivert og effektiv stab som jobber på vårt hovedkontor på Vinstra gjennom hele året, men fra midten av juli og ut hele august mangedobles antallet medarbeidere på laget og virksomhetens fokus flyttes til fjells ved Gålåvatnet. Det er dette som gjør disse jobbene så meningsfulle og attraktive.