Gå til hovedinnhold

Podcastmed Aksel Hennie

Perfekt oppladning før du skal se Peer Gynt!

Prosjektgruppa bak podkasten «Hælt ekte» har intervjuet Aksel Hennie. Ideen bak podkasten er å fremheve inspirerende gudbrandsdøler som har lyktes innen ulike felt. Aksel Hennie er ikke gudbrandsdøl - men han inspirerer. Som årets Peer Gynt har han dessuten en relasjon til dalføret som strekker seg fra Lesjaskogvatnet i nord, til Lillehammer i sør.

Episoden i sin helhet på Spotify via linken under, eler der du hører podkast.

Peer Gynt er definitivt «Hælt ekte»
Aksel Hennie

I Hælt ekte snakker Aksel blant annet om å formidle en Peer alle kan forstå, kontrasten mellom jobbhverdagen på Gålå versus Hollywood – samt hvordan han selv kjenner seg igjen i Gynts egenskaper.

– En av de tingene jeg kjenner meg mest igjen med ved Peer Gynt er at jeg har det samme enormedrivet, et enormt driv. Jeg tror jeg føler på de samme lystene, ønskene, tankene, innfallene, fordringene og kravene han har. Forskjellen på oss er nok kanskje at jeg opplevde en helt annen barndom og dermed har et bedre utgangspunkt. Og så har jeg fra veldig tidlig av følt at det gir bedre og sunnere resultater ved å gå «tvers gjennom» enn Bøygen sitt «Utenom», forklarer Hennie.