Mat & drikke

Lad opp til Peer Gynt-forestillingen i et av våre serveringssteder beskrevet under. Her byr vi på mat basert på råvarer fra Gudbrandsdalen med  3-retters og 4-retters middag. Vi har også veganske alternativer. Bord bør forhåndsbestilles, da det er begrenset kapasitet og kun én bordsetning.

KUN FORHÅNDSBESTILLING AV MAT OG DRIKKE

Grunnet koronarestriksjoner og smittevern må mat og drikke forhåndsbestilles og plukkes opp på vei inn i amfiet. Det vil IKKE være åpen kiosk før forestillng eller i pausa. Se lenger ned på siden for informasjon.

Aslaks Matsmie

 

Aslaks Matsmie er et lunt, oppvarmet telt med stoler/benker med saueskinn. Kristin Langlais og hennes team serverer en 3-retters middag med kortreiste råvarer. Vel bekomme!
* Gravet ørret på salatseng med hjemmelaget brød og sennepssaus (fisk, gluten, sennep, egg)
* Viltgryte av elg med tyting-salsa, dampede rotgrønnsaker og potetpuré (selleri, laktose, soya)
* Tjukkmelkspudding med marinert bær (laktose)

Vegan:
* Gulrotsuppe med brød (gluten)
* Nøttebiff med kremet sopp, løkkompott og bakte nypoteter (nøtter og selleri)
* Aquafabamarengs med bærsalat

Pris: kr 590,-

UTSOLGT FOR 2021. For venteliste, send mail til dinkokk@langlais.no

Høyloftet Restaurant

Velkommen til Høyloftet Restaurant i andre etasje på låven ved Gålåvatnet. Kristin Langlais og hennes team serverer en 4-retters middag med kortreiste råvarer. Vel bekomme!
* Lokale smaker på fjøl – ost, rein, pølse og skinke (gluten, laktose)
* Fiskesuppe med ørret (fisk, laktose, selleri)
* Langtidsstekt flatbiff av hjort med kremet viltsaus, glaserte gulrøtter og bakte nypoteter (laktose)
* Konfektkake med bær fog sabayonne (egg, gluten, laktose)

Vegansk alternativ:
* Gulrotsuppe med brød (gluten)
* Nøttebiff med kremet sopp, løkkompott og bakte nypoteter (nøtter og selleri)
* Aquafabamarengs med bærsalat

Pris: kr 840,-

UTSOLGT FOR 2021. For venteliste, send mail til dinkokk@langlais.no

Mat og drikke før forestilling og i pausen / pausepakke

Grunnet koronarestriksjoner og smittevern må mat og drikke forhåndsbestilles og plukkes opp på vei inn i amfiet. Det vil IKKE være åpen kiosk før forestillng eller i pausa.

«Langlais Din kokk» drifter all servering for oss i år. Maten du kan ta med inn i amfiet er nysmurt lefserull med Vågårein og hjemmelaget coleslaw (vegetar og glutenfrie alternativ), alkoholfritt øl og mineralvann.

Fristen for å bestille mat er kl. 15.00 den dagen du skal se forestilling.

Slik gjør du det:

Gå inn på denne linken

Legg inn din bestilling og legg til hvilken dag du skal på forestilling. Du mottar kvittering via e-post hvis du betaler med Vipps og på SMS hvis man betaler med kort. Kvittering må vises ved henting av mat og drikke før forestillingen.

Boden hvor mat og drikke plukkes opp er på Peer Gynt-arenaen, utenfor amfiet. Gå til boden merket med din kohort/felt (A – B – C).

Har du bestilt pausepakke tidligere plukkes det opp samme sted. Da får du lefserull og en valgri drikke.