Transport og parkering

De fleste hotellene har busstransport til Peer Gynt på Gålå, og de henter gjester på tog-/busstasjonen.

BIL

E6 tar deg til Gudbrandsdalen, og det er skilta fra E6 til Gålå. Du kan også kjøre Peer Gynt vegen eller Børkdalsvegen til Gålå. Adressen til parkeringsplassen er Børkdalsvegen 199, 2646 Gålå.

Link til Google Maps

Parkering (se kart under)

Personbil: kr 100,–
Buss: kr 200,-
Bobil/campingvogn: plass må forhåndsbestilles til camilla.tagestad@gala-alpin.no. Prisen er kr 250,- pr. natt (med strøm).

Parkering betales med VIPPS til 698333.

Kart 2021

I 2021 er publikum delt inn i tre kohorter: felt A er kohort A, felt B er kohort B og felt C er kohort C

Det skal til enhver tid være to meters avstand mellom kohortene, og både parkering og innganger er merket. Takk for at du følger merkingen til din kohort.

 

BUSS

Bussen vi setter opp i samarbeid med HKB Turbuss er dessverre AVLYST i 2021 grunnet få påmeldinger, med unntak av torsdag 5. august. Vi beklager det!

Torsdag 5. august går bussen fra Lillehammer oppover E6/Gudbrandsdalsvegen via Øyer, Tretten, Fåvang, Ringebu, Harpefoss, Vinstra og Peer Gynt Hotell på Vinstra.

Prisen er 300,- pr. person tur/retur.

PÅMELDING: post@hkb-turbuss.no

 

TOG

Reis med Dovrebanen til Peer Gynts rike.

Nærmeste stasjon er Vinstra.

Hvis du kommer med tog og skal overnatte tilbyr de fleste hotellene transport til og fra stasjonen, og transport til Peer Gynt på Gålå. Overnatter du i Hamar eller Lillehammer er det gangavstand fra stasjonen til de fleste hotellene i byene, og det går daglig buss t/r Gålå fra Lillehammer (se under overskriften buss for rutetider).