Transport

Du kan ta deg til Peer Gynt-stemnet med bil, buss eller tog. De fleste hotellene har busstransport til Peer Gynt på Gålå, og de henter gjester på tog-/busstasjonen.

Buss

Vi vil også i 2019 tilby buss tur/retur Lillehammer-Gålå, via Hafjell og Skeikampen. Tider og priser oppdateres  her så snart det er klart.

Bil

E6 tar deg til Gudbrandsdalen, og det er skilta fra E6 til Gålå. Vi vet ikke om vi får lov til å skilte til Peer Gynt-stemnet slik vi har gjort tidligere fra ny E6. Vi råder dere derfor å følge skiltene til Gålå.

Det er skiltet til Høgfjellskonserten fra gamle E6 i Kvam sentrum. Ta av til Kvam fra E6.

Det koster kr 50,– å parkere i nærhetern av arenaene.

Tog

MED TOG. Reis med Dovrebanen til Peer Gynts rike. Vår samarbeidspartner NSB legg ut ekstra mange Minipris-billetter på Dovrebanen 4.–14. august. Følg med og bestill på NSB sin app eller www.nsb.no.

Nærmeste stasjon er Vinstra Stasjon.

Hvis du kommer med tog og skal overnatte, tilbyr de fleste hotellene transport til og fra stasjonen, og transport til Peer Gynt på Gålå. Bor du  i Lillehammer, er det gangavstand fra stasjonen til de fleste hotellene og det går daglig buss t/r Gålå fra stasjonen (se under buss for rutetider).

Kart

Her har vi laget et kart med indikasjon om busstransport, viktige steder og adkomst med bil.

E6 tar deg til Gudbrandsdalen, og det er skilta fra E6 til både Høgfjellskonserten Ved Rondane  på Kvamsfjellet og Peer Gynt Teater på Gålå.
Det er rikelig med parkeringsplasser både på Kvamsfjellet og Gålå. Pris for parkering er kr. 50,- pr. bil og kr. 100,- pr. buss.
For handicap-parkering, ta kontakt med parkeringsvaktene.