Transport

Du kan ta deg til Peer Gynt-stemnet med bil, buss eller tog. De fleste hotellene har busstransport til Peer Gynt på Gålå, og de henter gjester på tog-/busstasjonen.

BUSS

I samarbeid med HKB Turbuss er vi glade for å kunne tilby busstransport til Peer Gynt på Gålå alle kvelder det er forestilling, og til Høgfjellskonserten Ved Rondane. Bussen går fra Hamar via Brumunddal, Moelv, Lillehammer, Hafjell/Øyer, Ringebu, Harpefoss og Vinstra.

Bussen er framme i god tid før forestillingen, slik at man kan få med seg introduksjonen til forestillingen kl. 18.30 (på norsk, tysk eller engelsk), et besøk i kunstutstillingen og kjøpe seg mat og drikke.

La bilen stå, og nyt opplevelsen maksimalt!

Se rutetider og priser under. Møt i god tid, da dette er avreisetider.

PÅMELDING: send påmelding til post@hkb-turbuss.no  Skriv navn, antall personer, mobilnummer, mailadresse, dato du vil ha buss og  påstigningssted.

TIL PEER GYNT VED GÅLÅVATNET FRA HAMAR
23.-31. juli, 1.-2. OG 4.-7. august 2021

TIL HØGFJELLSKONSERTEN VED RONDANE
Søndag 8. august 2021

BIL

E6 tar deg til Gudbrandsdalen, og det er skilta fra E6 til Gålå. Vi vet ikke om vi får lov til å skilte til Peer Gynt-stemnet slik vi har gjort tidligere fra ny E6. Vi råder dere derfor å følge skiltene til Gålå.

Det koster kr 50,– å parkere  ved Peer Gynt-arenaen på Gålå.

TOG

Reis med Dovrebanen til Peer Gynts rike.

Nærmeste stasjon er Vinstra.

Hvis du kommer med tog og skal overnatte tilbyr de fleste hotellene transport til og fra stasjonen, og transport til Peer Gynt på Gålå. Overnatter du i Hamar eller Lillehammer er det gangavstand fra stasjonen til de fleste hotellene i byene, og det går daglig buss t/rt Gålå fra (se under overskriften buss for rutetider).

KART

Her har vi laget et kart med indikasjon om busstransport, viktige steder og adkomst med bil.

E6 tar deg til Gudbrandsdalen, og det er skilta fra E6 til både Høgfjellskonserten Ved Rondane  på Kvamsfjellet og Peer Gynt Teater på Gålå.
Det er rikelig med parkeringsplasser både på Kvamsfjellet og Gålå. Pris for parkering er kr. 50,- pr. bil og kr. 100,- pr. buss.
For handicap-parkering, ta kontakt med parkeringsvaktene.