Praktisk på stemneområdet

Når du har ankommet Gålå
Parkering skjer 200 meter fra festivalområdet.
Røde Kors loser deg frem til sikker parkering. Husk kr. 50,- i seddel til parkering.

Gangvei
Følg skiltene gjennom skogen til festivalområdet. Billettsjekk finner sted ved inngang til festivalområdet. Du får kjøpt program og souvenirer like ved inngangen.

Introduksjoner
Det er introduksjon til stykket inne i Galleri Låven («I djupna av Peer Gynt«) med Carl H. Grøndahl. På stranda kan man få introduksjon engelsk og tysk.

Mat og drikke
Vi åpner matsalget på arenaen hver dag kl. 12.00, med salg av pølse fra Annis Pølsemakeri, nystekte vafler, bygdabakt kringle, varm og kald drikke. Vi har også bar med alle rettigheter. Fra kl. 17.00 serverer vi middag på Høyloftet Restaurant, i Anitras Restaurant og i Aslaks Matsmie. Bordbestilling anbefales. Etter forestilling er det «varm mat og etterprat» i Aslaks matsmie.

Skiftetelt og toaletter
Rett bak hovedkiosken finner du skiftetelt og toaletter.
Vi har toaletter innendørs og i dovogn, som er tilknyttet vann og kloakk. Det finnes også et utendørs pissoir for herrene.

Vi har også et skiftetelt. Det blir toalettkø i pausene og vi henstiller de som kun skal skifte til varmere klær å gjøre dette i skifteteltet.

Sikkerhet
Røde Kors er tilstede.
Vårt dyktige Røde Kors-personell er tilgjengelig hvis det skulle bli behov for dette.

Fotografering
Vi er glade for at dere tar bilder og deler dette.
Ipad eller blitz er ikke lov å bruke under forestilling. Tenk på hva gjesten bak ser når du tar bilder under forestillingen, og vis derfor hensyn, spesielt til de som sitter ved din side og bak deg. Vi blir glad for at du tagger innleggene med #mypeergynt

Reisen hjem
Det blir litt kø når 2300 mennesker forlater forestillingen samtidig. I løpet av cirka 20 minutter er de siste på vei hjem. Forkort ventetiden ved å komme innom varm mat og etterprat i Aslaks matsmie. Der intervjues ulike personer fra scenen hver kveld.