Praktisk på stemneområdet

Når du har ankommet Gålå
Parkering skjer 200 meter fra festivalområdet.
Røde Kors loser deg frem til sikker parkering. Husk kr. 50,- i seddel til parkering.

Gangvei
Følg skiltene gjennom skogen til festivalområdet. Billettsjekk finner sted ved inngang til festivalområdet. Du får kjøpt program og souvenirer like ved inngangen.

Introduksjoner
Det er introduksjon både inne i Galleri Låven («I djupna av Peer Gynt«), på stabburstrappa ved Simon Revholt og på engelsk og tysk på stranda.

Mat og drikke
Vi åpner matsalget på arenaen hver dag kl. 12.00, med salg av pølse fra Annis Pølsemakeri, nystekte vafler, bygdabakt kringle, varm og kald drikke. Vi har bar med alle rettigheter. Fra kl. 17.00 serverer vi middag på Høyloftet Restaurant, i Anitras Restaurant og i Aslaks Matsmie, og etter forestilling er det «varm mat og etterprat» i Anitras. Bordbestilling anbefales.

Skiftetelt og toaletter
Rett bak hovedkiosken finner du skiftetelt og toaletter.
Vi har toaletter innendørs og i dovogn. Dovognen er tilknyttet vann og kloakk. Det finnes også et utendørs pissoir for herrene.

Vi har også et skiftetelt. Det blir toalettkø i pausene og vi henstiller de som kun skal skifte til varmere klær å gjøre dette i skifteteltet.

Sikkerhet
Røde Kors er tilstede
Vårt dyktige Røde Kors-personell er tilgjenglig hvis det skulle bli behov for dette.

Fotografering
Vi er glade for at dere tar bilder og deler dette.
Ipad eller blitz er ikke lov å bruke under forestilling. Tenk på hva gjesten bak der ser når du tar bilder under forestillingen, og vis derfor hensyn, spesielt til de som sitter ved din side og bakdeg. Vi blir glad for at du tagger innleggene med #mypeergynt

Reisen hjem
Det blir litt kø når 2300 mennesker forlater forestillingen samtidig så husk at det vil bli litt kø. I løpet av cirka 20 minutter er de siste på vei hjem. Hvis du ønsker, forkorter du tiden ved å komme innom Varm mat og etterprat i Anitras Restaurant. Der intervjues ulike personer fra scenen hver kveld bortsett fra på ekstraforestillingen 13. august.