Ofte stilte spørsmål

Her har vi satt sammen en liten liste over ofte stilte spørsmål på Peer Gynt-stemnet. Klikk på et av spørsmålene for å se svar. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, kan du alltid skrive til oss på post@peergynt.no.

Hva lurer du på?

Hvor lenge varer Peer Gynt på Gålå? Vis svar Skjul svar

Forestillingen varer til ca. kl. 23.00. Det er 30 minutters pause, ca. kl. 21.00.

Hvor foregår introduksjonen til Peer Gynt på Gålå? Vis svar Skjul svar

Den norske introduksjonen til Peer Gynt på Gålå er på «Stabburstrappa» på publikumsområdet på Gålå. Engelsk og tysk introduksjon er litt lenger bort på stranda – møt opp på publikumsområdet ved skiltet merket «Introduction» så tar våre verter dere med. Alle introduksjoner starter kl. 18.30.

Kan jeg forhåndsbestille middag før forestilling? Vis svar Skjul svar

Ja! Du kan reservere bord til enten 3-retters middag eller kun en hovedrett i Aslaks matsmie, eller du kan bestille bord til en mezetallerken i Anitras Lounge. Det er begrenset antall plasser begge steder, så forhåndsbestilling anbefales. Les mer om serveringsstedene her.

Kan jeg forhåndsbestille servering i pausen? Vis svar Skjul svar

Ja, du kan forhåndsbestille PAUSEPAKKE som inkluderer en suppekopp med kremet kyllingsuppe samt en enhet drikke (en flaske øl, en flaske juice eller et glass vin). Da står det klart til avhenting rett utenfor amfiet i pausen, og du slipper å stå i kø. Bestilles her.

Kan jeg ha med barnevogn i amfiet? Vis svar Skjul svar

Nei, det er ikke mulig. Det er heller ikke anbefalt å ha med små barn på forestillingen.

Kan jeg ha med hund på forestillingen? Vis svar Skjul svar

Nei, det er ikke mulig å ha med hund på teateret.

Jeg finner ingen ledige billetter til Peer Gynt på Gålå ønsket kveld. Legges det ut flere billetter? Vis svar Skjul svar

Det kan bli lagt ut et svært begrenset antall billetter etter at fristen for endelig antall for grupper går ut 1. mai.

Er det ryggstøtte på benkene? Bør jeg ha med noe spesielt? Vis svar Skjul svar

Ja, det er ryggstøtte på alle benker og på unummererte seter bakerst. Sitteunderlag, pledd og regnponcho kan kjøpes i souvenirbua på Gålå om du ikke har med. Se forøvrig pakkeliste.

Er det lov å nyte medbragt mat og drikke på arenaen på Gålå? Vis svar Skjul svar

Det er ikke tillatt å nyte medbragt alkohol, da vi har skjenkeløyve på hele området. Vi har et variert utvalg av mat og drikke, og bar med alle rettigheter. Se under praktisk info for meny.

Kan jeg ha med paraply? Vis svar Skjul svar

Nei, det er ikke tillatt med paraply på noen av våre utendørs forestillinger. Vi selger gode regnponchoer i souvenirteltet som anbefales for å stenge ute både vind og regn. Du kan også forhåndsbestille KOMFORTPAKKE med sitteunderlag og regnponcho.

Er det tilrettelagt for rullestolbrukere på Gålå og Høgfjellskonserten? Vis svar Skjul svar

Ja, vi har egen rullestolrampe både i amfiet på Gålå og på Rondane Høgfjellsscene. Rullestolplass med plass for ledsager bestilles her eller på tel. 959 00 770. Det er også handicaptoalett på Gålå, og egen handicapparkering.

Vi aksepterer ledsagerbevis.

Går det buss til Peer Gynt på Gålå? Vis svar Skjul svar

Ja, det går buss alle kvelder fra Lillehammer via Hafjell og Skeikampen til Gålå. Se under transport for rutetider, påmelding og pris. Påmelding kreves. De fleste hotellene setter også opp transport til teateret.

Kan jeg parkere med bil nær Peer Gynt og Høgfjellskonserten? Vis svar Skjul svar

Ja, vi har god kapasitet for parkering. Det må beregnes 5-10 min. å gå fra parkeringen på Gålå og 20 min. å gå fra parkeringen på Kvamsfjellet. Det er henholdsvis Røde Kors og Kvam Skulemusikk som er parkeringsvakter, og prisen er kr 50,- pr. bil/kr 100,- pr. buss. Ved gangbesvær; ta kontakt med parkeringsvakten på Gålå for evt. å kunne gå av ved inngangen. På Kvamsfjellet går det skyttelbuss fra parkeringen til Høgfjellsscenen for de med gangbesvær.

Må jeg skrive ut billetten, eller kan jeg vise den på mobil? Vis svar Skjul svar

Det holder at du viser fram billetten din på mobil.

Kan jeg bli med som frivillig på Peer Gynt-stemnet? Vis svar Skjul svar

Ja! Vi trenger mange frivillige for å gjennomføre Peer Gynt-stemnet, og vil gjerne ha deg med på laget! Les mer om hvordan du kan registrere deg som frivillig og hvilke goder du får her.

Når legges billettene ut for Peer Gynt-stemnet 2020? Vis svar Skjul svar

Billettene til Peer Gynt på Gålå er allerede i salg – sikre deg de beste plassene nå HER

Kan jeg kjøpe billetter ved inngangen? Vis svar Skjul svar

Ledige billetter selges ved inngangen på alle arrangement. Vi anbefaler at du kjøper på forhånd, både for å slippe å stå i kø og for å være sikret plass. På Peer Gynt på Gålå, Morgenstemning og kyrkjekonserten er det nummererte plasser. Klikk på billettlink for å kjøpe billetter.

Hvor kan jeg overnatte? Vis svar Skjul svar

Vi samarbeider med en rekke overnattingsbedrifter i hele regionen. Under overnatting kan du se en oversikt over våre samarbeidspartnere, hva som inngår i deres Peer Gynt-pakke og priseksempel. Overnatting bestilles direkte til overnattingsstedet.

Hva bør jeg ha på og med av klær? Vis svar Skjul svar

Se under praktisk info for en video og pakkeliste som viser hva du bør ha på deg og med i sekken på Peer Gynt på Gålå. Erfaringsmessig blir det kaldt utpå kvelden, så vi anbefaler ull innerst og vindtett  ytterst. Det er lurt å ha med et ekstra lag klær. Vi har skiftebod for damer på Gålå. I souvenirteltet kan du kjøpe bl.a. pledd, sitteunderlag, caps, buff og gode regnponchoer – som gie god beskytelse uansett om det ikke regner.

Kan jeg få refundert en kjøpt billett? Vis svar Skjul svar

Nei, kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. Dersom du ikke kan benytte billetten på grunn av sykdom, anbefaler vi at du benytter din reiseforsikring.

Jeg finner ikke igjen min kjøpte billett, hva gjør jeg? Vis svar Skjul svar

Gå inn på «Min side» og last ned din billett på nytt. Om det ikke går, kontakt oss på tel. 959 00 770 så hjelper vi deg.

Hvor finner jeg programmet for Peer Gynt-stemnet? Vis svar Skjul svar

Under program kan du se programmet dag for dag under Peer Gynt-stemnet.

Hvordan er Peer Gynt på Gålå tilrettelagt for internasjonale gjester? Vis svar Skjul svar

Peer Gynt på Gålå er godt tilrettelagt for et internasjonalt publikum gjennom engelsk og tysk introduksjon, sammendragshefter og audio guide under forestillingen. Les mer under praktisk info.

Hvordan kan jeg forberede meg før jeg skal se Peer Gynt? Vis svar Skjul svar

Under praktisk info kan du laste ned sammendragshefte på norsk, engelsk og tysk. Det er en flott introduskjon før du skal se forestillingen. Der ligger det også nedlastbar lydfil som er fin å spille på vei til teateret. Vi anbefaler deg å være på plass på publikumsområdet senest kl. 18.30 for å få med deg introduksjonen til forestillingen.

Hvordan kan jeg forberede meg? Vis svar Skjul svar

Vi har samlet introduskjoner og sammendragshefte på norsk, engelsk og tysk på siden «Lenge siden du har lest Peer Gynt?».