Dato
2.–4. og 7.–10. august, kl. 23.00
Barn
Inkludert i forestilling
Voksne
Inkludert i forestilling

Varm mat & etterprat

Ta turen innom vårt lune, oppvarmede telt og nyt varm suppe og god drikke mens du blir litt bedre kjent med aktørene i Peer Gynt. En perfekt avslutning på kvelden ved Gålåvatnet, og et trivelig alternativ til å sitte i trafikk ut fra parkeringsplassen!

Om Anitas Restaurant
Omgitt av palmer, sandstrand og sivmatter lar Peer Gynt seg sjarmere av den vakre og mystriske Anitra, datter av en beduinhøvding. I et varmt og lunt telt ved Gålåvatnet kan du få oppleve noen av stemningene fra Peer sin reise i det store utlandet. Anitras Restaurant er innredd med myke og fargerike møbler fra Marokko.

«Varm mat og etterprat» et et møtested mellom publikum, frivillige, profesjonelle og hytteinnbyggere. Her selges varm marokkansk kyllingsuppe med kikerter og rotgrønnsaker, og det er åpen bar. (Grønnsaksuppe kan bestilles som vegan-alternativ. Allergener kyllingsuppe: selleri, lupin og sulfitter)

I sofaen tar aktører fra Peer Gynt-forestillingen plass, og deler noen av sine tanker og historier fra livet bak scenen på Gålå med oss. En veldig god avslutning på en vakker kveld ved Gålåvatnet, og et godt alternativ til å sitte i kø ut fra parkeringsplassen.

Sagt om Varm Mat & Etterprat
– «Etter en magisk Peer Gynt forestilling fikk vi en veldig fin avslutning. Varm suppe var godt i kroppen før reisen hjem. Tusen takk».

– «Det er hyggelig å treffe publikum i Anitras Restaurant etter forestilling. Rune skaper en nær samtale med våre fremste, norske skuespillere. Og når publikum også har spørsmål til skuespillerne, da føler vi at vi oppnår en unik kontakt med våre gjester», sier Marit Lien – daglig leder i Peer Gynt AS.

Billetter og åpningstider

Priser:
Inkludert i din Peer Gynt-opplevelse
Salg av varm suppe og drikke.

Grupper på over 10 personer kan forhåndsbestille suppe (marokkansk kyllingsuppe med kikerter og rotgrønnsaker), og får da og reservert bord. Prisen er kr. 90,- pr. person for suppe. Bestill til post@peergynt.no.