Varm mat og etterprat

Møt menneskene du opplever på scena i Anitras Restaurant etter forestilling.

Ta turen innom vårt lune, oppvarmede telt og nyt varm suppe og god drikke mens du blir litt bedre kjent med aktørene i Peer Gynt. En perfekt avslutning på kvelden ved Gålåvatnet, og et trivelig alternativ til å sitte i trafikk ut fra parkeringsplassen!

Sagt om varm mat og etterprat

«Etter en magisk Peer Gynt forestilling fikk vi en veldig fin avslutning der Iren snakket med Mads Ousdal om forestillingen og livet. Varm suppe var godt i kroppen før reisen hjem. Tusen takk».

– Det er hyggelig å treffe publikum i Anitras Restaurant etter forestilling. Rune Støstad eller Iren Reppen skaper en nær samtale med våre fremste, norske skuespillere. Og når publikum også har spørsmål til skuespillerne, da føler vi at vi oppnår en unik kontakt med våre gjester, sier Marit Lien – daglig leder i Peer Gynt as.

Andre nyheter

Se alle nyheter

Ellen Horn ny kunstnerisk leder

Ellen Horn har takket ja til å bli ny kunstnerisk leder I Peer Gynt AS. Hun jobber i dag full tid som skuespiller på Nationaltheatret.

Bestill billetter

84 % av billettene er allerede revet bort. Opplev den kritikerroste suksessforestillingen med Jakob og Nils Ole Oftebro.

Gi din tilbakemelding