Den perfekte gaven er bare noen tastetrykk unna!

Gled noen du er glad i med billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten ved Rondane! Billett sendes på e-post – så enkelt!

 

PEER GYNT PÅ GÅLÅ 2022

Vi vet at mange  har lyst til å se Aksel Hennie i rollen som Peer Gynt på Gålå i 2022, og billettene rives bort. Kjøp billetter til noen du er glad i!

Grunnet stor pågang, anbefaler vi deg å kjøpe billetter til en bestemt forestillingsdato. Det er nummerert amfi, så da sikrer du deg de beste plassene som er tilgjengelig på kjøpstidspunktet. Skulle datoen likevel ikke passe, kan den som mottar gavekortet kontakte oss for å bytte billettene til annen dato, forutsatt at det er ledige billetter.

BESTILL BILLETTER HER

Billetten(e) mottar du deretter elektronisk til din e-postkasse, så er det bare å printe ut og pakke inn!

Les mer om Peer Gynt på Gålå her

PS! Skulle du uansett ønske å kjøpe gavekort til valgfri dato, kan du gjøre det via linken under. Men vi gjør oppmerksom på at det ikke er reserverte billetter til gavekort, så det er ingen garanti for å få billetter til ønsket forestilling.  For å løse inn gavekortet tar mottakeren kontakt med Peer Gynt AS på telefon, og bytter gavekortet i nummererte billetter. Mottakeren kan velge blant de ledige plassene på ønsket forestilling, tilsvarende verdien på gavekortet. Det tas forbehold om utsolgte forestillinger. Gavekortet kan ikke veksles i kontanter, benyttes på andre arrangementer eller utsettes til 2023.

BESTILL GAVEKORT HER

HØGFJELLSKONSERTEN  VED RONDANE 2022

På scenen møter vi Anne Marit Jacobsen, Mattis Herman Nyquist og Fredrik Høyer i fri dressur med hele Norges KORK, og det blir en høgfjellskonsert publikum aldri har sett maken til!

For første gang er konserten på en lørdag – lørdag 13. august kl. 13.00! Vi håper dette gjør at enda flere kan  få anledning til å oppleve denne unike konserten.

BESTILL BILLETT TIL HØGFJELLSKONSERTEN HER

Les mer om Høgfjellskonserten Ved Rondane 2022 her

 

 

Andre nyheter

Se alle nyheter

Husk å bestill overnatting nå!

Har du bestilt billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten Ved Rondane, og trenger et sted å bo? Se våre overnattingspartnere her!

Gi din tilbakemelding