Eline er ny produsent for Peer Gynt på Gålå

– Dette er drømmejobben!, sier vår nye produsent Eline Lysen Paulsen. Les mer om henne og hvorfor hun var den perfekte kandidaten her.

May Brit Støve (administrerende direktør i Peer Gynt AS) og Eline Lysen Paulsen (produsent for Peer Gynt på Gålå). Foto: privat

Eline Lysen Paulsen (32 år) er ansatt i Peer Gynt AS som produsent for Peer Gynt på Gålå. Eline har blant annet flere års erfaring fra Riksteateret, og tiltrer i stillingen 1. januar 2022.

– Dette er drømmejobben!

Eline Lysen Paulsen har lang fartstid fra Riksteatret, men valgte i mai 2021 å starte som selvstendig næringsdrivende. Men da stillingen som produsent for Peer Gynt på Gålå dukket opp, måtte hun søke. –  Dette er drømmejobben! Jeg er opprinnelig fra Søndre Land, og har i alle år fulgt kulturfestivalen Peer Gynt og det spektakulære utendørsteateret Peer Gynt på Gålå med stor interesse. Selv om jeg nylig hadde etablert meg som selvstendig, var jeg raskt ute med å søke denne stillingen fordi jeg mener dette er en av de mest spennende produsentjobbene i Norge. Nå er jeg utrolig glad for å ha fått jobben, og gleder meg til å ta fatt!, sier Eline entusiastisk. – Jeg gleder meg enormt til å bli kjent med både organisasjonen, det nye kunstneriske teamet og alle frivillige! Det å kunne følge den nye produksjonen fra nå og fram til premieren 5. august 2022 gleder jeg meg også stort til – og ikke minst å vise frem forestillingen for publikum, fortsetter hun. – Og så har jeg et stort hjerte for den enorme frivillige innsatsen som legges ned, sier hun, før hun forteller at hun selv har hatt en rekke frivillige verv opp i gjennom. – Det er erfaring som kommer godt med i stillingen som produsent med både profesjonelle og amatørskuespillere på scenen.

Riktig kandidat med verdifull kompetanse

Administrerende direktør i Peer Gynt AS May Brit Støve forteller at det var flere gode kandidater blant søkerne, men at det til slutt ble Eline Lysen Paulsen som trakk det lengste strået. – Eline har de kvalifikasjonene vi var ute etter, og har erfaring fra en stor nasjonal aktør som Riksteatret og kjenner godt til kompleksiteten i en stor produksjon. Samtidig har hun jobbet med mindre produksjoner og fulgt dem gjennom hele løpet. Det er et veldig godt utgangspunkt, og vi gleder oss til å få henne på laget og inn i Peer Gynt-familien, sier Støve. – Da Eline i sin tid startet i sin første jobb i Riksteatret var det som personlig assistent for daværende teatersjef Ellen Horn, som nå gleder seg stort til å samarbeide med Eline igjen! Vi er sikre på at Eline kommer til å fylle den viktige stillingen på en utmerket måte, sier May Brit Støve videre.

Eline Lysen Paulsen er opprinnelig fra Søndre Land, og gikk dramalinja på Gjøvik videregående skole. Hun har utdanning fra Kultur og ledelse på BI, og var før hun startet i Riksteatret leder for Elevorganisasjonen i Oppland. I Riksteatret har hun hatt en rekke ulike stillinger. Hun startet som personlig assistent for daværende teatersjef Ellen Horn, og har senere jobbet med bl.a. Mer-opplevelser, vært markedsrådgiver og skoleansvarlig.

Rekordsalg – mange vil se Aksel Hennie som Peer!

Allerede før jul er 70 % av billettene til neste sommers Peer Gynt på Gålå revet bort. Regissør Per-Olav Sørensen har satt sammen ditt drømmelag i kunstnerisk team og på scenen, med Aksel Hennie i tilttelrollen. – Det er tydeligvis noe publikum har lyst til å se, for dette er tidenes rekordsalg! Vi tror det ligger en del billetter under juletreet i år også, sier kommunikasjonsansvarlig Rita Støstad.

Les mer og bestill billett til Peer Gynt på Gålå 2022 her

Gi din tilbakemelding