For et internasjonalt publikum

Teaterstykket «Peer Gynt» ved Gålåvatnet er godt tilrettelagt for et internasjonalt publikum gjennom engelsk og tysk introduksjon, sammendragshefter og audio guide under forestillingen.

Et drama i fjellene

På utendørsscenen ved Gålåvatnet fremføres Henrik Ibsens «Peer Gynt» med musikk inspirert av Edvard Griegs originale teatermusikk. Temaet er universalt, og i samspill med med norsk drama, musikk og natur, kan stykketengasjere og underholde gjester fra hele verden.

Stykket fremføres i Peer Gynts rike, der hvor historiene om ham kom fra: Gudbrandsdalen. «Peer Gynt» er et av Norges mest internasjonalt kjente drama, og settes opp på teater over hele verden.

Ibsen skrev «Peer Gynt» på norsk, og stykket fremføres på sitt morsmål. På samme måte som operaer og konserter trenger man ikke forstå hvert ord for å nyte forestillingen. Stykket er godt tilegnet for et internasjonalt publikum gjennom introduksjoner, sammendragshefter og audio guider.

For et verdenspublikum

Engelsk og tysk introduksjon kl. 18.30, ved teaterarenaen.  Gjestene vil få høre mer om sammenhengen mellom «Peer Gynt» og Gudbrandsdalen, spennende fakta om teaterstykket og få et kort sammendrag av handlingen.

Gjestene kan også følge dramaet gjennom tekst og bilder fra hver scene med sammendragsheftene. Last ned heftene på engelsk (PDF, 1,6 MB) eller på tysk (PDF, 1,6 MB) for å lese dem på forhånd, eller skrive dem ut og ta dem med på reisen. Sammendragsheftet selges også på arenaen i fin trykk. Det vil bli mørkt når solen går ned, og det kan bli vanskelig å lese heftet underveis i forestillingen. Her er sammendragsheftet på norsk.

Ved inngangen til teaterarenaen er det mulig å leie audio guide på engelsk og tysk. Audio guiden spiller automatisk av et sammendrag før hver scene, slik at gjestene enkelt kan følge historien uten å ta øynene av scenen. Audio guiden er svært enkel å bruke, og gjesten vil få en innføring i bruk i informasjonsskranken.

Priser

Sammendragshefte på tyske eller engelsk (trykt): kr. 80,-

Audio guide (leie): kr. 80,-

Pakkepris for sammendragshefte og audioguide: kr. 120,-

Audio guide kan forhåndsbestilles til post@peergynt.no, senest dagen før forestilling, eller leies ved ankomst til arenaen.

Visit our international website here

Einleitung Peer Gynt:

English summary Peer Gynt:

Andre nyheter

Se alle nyheter

Den perfekte julegaven

Mer enn noen gang trenger vi noe hyggelig å se fram til og dele opplevelser med noen vi er glad i. Bestill gavekort her!

Gi din tilbakemelding