Hilsen fra kunstnerisk leder

Ellen Horn, som har hatt sitt første Peer Gynt-stemne som kunstnerisk leder, har en hilsen til publikum etter en svært vellykka sommer.

Kunstnerisk leder Ellen Horn

Kjære publikum,

Min første sommer som kunstnerisk leder i Peer Gynt AS er definitivt over, nå er det høstfargene som preger den vakre naturen rundt Gålåvatnet. Årets oppsetning i Marit Moum Aunes regi, ble varmt omfavnet av et stort og takknemlig publikum. Tilbakemeldingene viste at folk ble dypt berørt, både visuelt, emosjonelt og intellektuelt, og ga uttrykk for at de skjønte mer av Peer Gynt enn før. Dette er i så fall først og fremst takket være skuespiller Pål Christian Eggen i hovedrollen.

For  mange var ikke Pål Christian Eggen et kjent ansikt fra før, til tross en rekke stjerneroller på Det Norske Teatret. Han passet rollen som hånd i hanske og tok publikum med storm – både som den unge søkende Peer og den gamle, tilbakeskuende. Jeg kan med glede fortelle publikum at han blir med oss til neste år også.

Jeg er stolt av å være kunstnerisk leder i Peer Gynt AS, og glad for at vi lyktes i år. Men her hviler vi ikke på våre laurbær. Vi er i full gang med å gjøre noen nye grep og tilpasninger og planlegge et like omfattende og engasjerende stemne-program for neste år, med overraskende konserter, utstillinger og  diskusjoner og en enda sterkere Peer Gynt oppsetning neste sommer.

Hjertelig velkommen til Peer Gynt stemnet 2020, som går fra 31.7. til 9.8. 2020.

Vennlig hilsen,

Ellen Horn

Andre nyheter

Se alle nyheter

Husk å bestill overnatting nå!

Har du bestilt billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten Ved Rondane, og trenger et sted å bo? Se våre overnattingspartnere her!

Gi din tilbakemelding